林善TO林B : 我先天唔夠你高,但後天都有方法高過你!!!

佢地兩個相處了一排,林爸發覺林B成日有意無意用自己又高又肥的身阻住林善食野(當然阻得1,2秒就沒用),林善雖則大過林B大約一個月,可惜身形完全唔夠林B黎,有沒人介紹大隻奶粉俾林善?????

m1k1 2010-10-15 09:06:04 PM
小天比兔兔細隻應該是正常吧..
wesky 2010-10-15 09:29:47 PM
買把高d既梯快d 喎 :053:
long~spirit 2010-10-15 11:19:32 PM
原帖由 m1k1 於 15/10/2010 09:06 PM 發表
小天比兔兔細隻應該是正常吧..

唔知小天可唔可以再大隻啲呢=.=""
long~spirit 2010-10-15 11:20:04 PM
原帖由 wesky 於 15/10/2010 09:29 PM 發表
買把高d既梯快d 喎 :053:

呢個蘋果木梯係小天鍾意的屋仔^^
kayan0v0 2010-10-16 10:00:18 AM
可不是尼~小天長大後,雖然不及兔兔大#^72^#
BUT``小天的身體會變得很長#^75^#
raywong521 2010-10-16 10:25:03 AM
小天再大過d,就躲不進蘋果木梯了,我也在找一個長一點的:021:
APPLE 2010-10-16 10:35:00 PM
:073: 叫林善問Mario借個巨大菇食嚟食
咁咪可以大隻個林B囉
long~spirit 2010-10-17 10:26:51 AM
原帖由 kayan0v0 於 16/10/2010 10:00 AM 發表
可不是尼~小天長大後,雖然不及兔兔大#^72^#
BUT``小天的身體會變得很長#^75^#

前主人話應該長得差不多
long~spirit 2010-10-17 10:27:35 AM
原帖由 raywong521 於 16/10/2010 10:25 AM 發表
小天再大過d,就躲不進蘋果木梯了,我也在找一個長一點的:021:

但一長就長好多
long~spirit 2010-10-17 10:28:09 AM
原帖由 Apple 於 16/10/2010 10:35 PM 發表
:073: 叫林善問Mario借個巨大菇食嚟食
咁咪可以大隻個林B囉

哈哈,我笑咗^^:001: :001: :001:
mayberain 2010-10-17 03:35:16 PM
好搞笑..一隻係天捉鼠一隻係兔兔
你將佢地放埋一齊佢地不會打交嗎?
long~spirit 2010-10-17 09:08:26 PM
原帖由 mayberain 於 17/10/2010 03:35 PM 發表
好搞笑..一隻係天捉鼠一隻係兔兔
你將佢地放埋一齊佢地不會打交嗎?

佢地相處得好和平^^

快速發帖