OREO琴晚開始唔食野,唔飲水~唔食糧,食少量菜~!

平時佢食草O既份量~係2隻兔兔O既份量(可能太誇張),但佢真係好大食~!

點解咁壞壞丫~~丫仔........
今日帶左佢去睇BETTY~BETTY冇話係停腸~!

佢肚仔唔實~心肺腸都正常...

BETTY問我地有冇激嬲佢~搞到晒脾4唔食草~!?:077:

仲話聽日都係咁~就要留醫啦~!

OREO大帝,,,,,我真係好心痛丫~搞到媽咪為你喊~你有冇感動丫~!?

如果有的話~你食草啦~!好唔好丫~!?求求你啦!錫晒你啦~你要咩買咩比你丫!

睇一睇醫生就差唔多1千大元啦~!我可以買到2箱靚草比你啦~!

我接受唔到BETTY話佢踏入中年丫∼

OREO2歲8個月之MA∼!人地好後生之MA∼!

緣小夢 2010-10-15 08:56:31 PM
可能佢飽,,,,晏d就會搵野食嫁啦~~
希望佢快d好返啦~~
raywong521 2010-10-15 09:03:34 PM
兔生係咁架喇~上次睇DR.MA,佢同我講,我養的兔兔,平均壽命係6~8年,當時我隻兔兔,巳經係七歲....個心即刻實晒....好似巳經去到終點咁.....

中年O者,仲有好多既時間可以陪你,一齊相處,兩歲8個月真係好後生呢~:055:

希望OREO快D食返草,做返隻大食兔兔:038:
wesky 2010-10-15 09:27:39 PM
得閒發下脾氣都嚇兔爸媽 =0=
我兩隻女仲大過你隻仔仔喎, 咁咪叫中女?? Haha
hkrchei2 2010-10-15 09:55:38 PM
上個星期花花都係咁~~

去左醫生度CHECK, 一切正常~ 仲驗埋血添... 咩事都冇...:046: :046:
(唔好比花花聽到, 一陣佢小氣)

冇左千幾蚊丫~~~ :056: :056: 用黎買3個月草都得啦~~~~~:050: :050:

之後都係食下草粉, 比D菜菜花花... 就OK了~
而家回復返七八成....

我估可能係天氣都有D影響...
又熱, 又凍咁... 令花花唔開心~~~
sammy)) 2010-10-15 11:27:34 PM
OREO 乖乖,飲水,食糧,食菜同食草呀!
等媽媽開心呀!
糯米糍永遠幸福!

願天下所有嘅兔兔都健健康康!! :002: :002:
small_tra 2010-10-16 12:04:57 AM
睇黎聽日要睇多次betty~!

好大機會要留醫~!

oreo食藥真係冇糯米糍咁乖~仲好識含住d藥~放返佢之後吐返出黎~!

草粉仲衰~個口可以唔郁~!有次好似死左咁~真比佢嚇死~!

仲有丫~~有個問題丫~佢今日不停咁咬毛巾~不停抓地下~~!

我未見過佢咁架~!
small_tra 2010-10-18 11:38:26 AM
果日都唔洗去留醫~姑娘話冇人睇佢先要留醫..而且佢腸停不是嚴重係輕微,
可能呀仔知道我可能帶佢再睇醫生,馬上食草草:073:
依2天OREO 開始食返草~!大便數量差唔多回覆7-8成~!不過飲水唔多~!
:043: 都有人定時喂水比佢飲~!小便都OK ~!也比多d菜菜佢食(勁食)
:073:

twpig 2010-10-18 04:06:18 PM
肯食肯飲肯痾就好了~放心晒~:062:
emily_520825 2010-10-18 05:16:10 PM
我諗佢都係得閒發脾氣姐~
放心啦~ 兩歲8個月都仲好細個姐, 我見好多兔兔9-10歲都仲活躍
飲食最緊要control 得好~唔好食咁多零食就好啦:053:

快速發帖