仲有一星期有多就halloween喇... 我最近買左個jack-o'... 不過想裝糖之前... 比charcoal玩下先~ 佢好鍾意jack-o'仔呀... 鍾意到已經將條膠帶咬爛左少少... 好可愛~

我同charcoal祝大家有個happy halloween~

2 (1).JPG (119.05 KB, 下載次數: 21)

2 (1).JPG

2 (2).JPG (121.91 KB, 下載次數: 20)

2 (2).JPG

6 (2).JPG (195.92 KB, 下載次數: 20)

6 (2).JPG

theonemom 2010-10-22 10:03:55 PM
仲有2張...

4 (1).JPG (127.25 KB, 下載次數: 17)

4 (1).JPG

4 (2).JPG (117.89 KB, 下載次數: 16)

4 (2).JPG

月愛貓貓兔 2010-10-22 10:08:52 PM
charcoal 好可愛呀!!~
如果jack-o' 大個 口的..
俾charcoal 入埋去
呵呵#^15^#
又一 兔兔靈異事件#^13^#
theonemom 2010-10-22 10:42:10 PM

回復 3# 的帖子

其實jack-o'的頭頂係可以開得... 頭先charcoal玩得太過「投入」... 捐左個頭入去南瓜仔度... 好似有d卡住左... 佢要fing左2-3次個頭先出番黎呀~ 嚇得我...

charcoal自己事後都走返去佢o係梳化既皇帝位定左一陣... 先繼續玩過... 好搞笑...

好彩冇「樂極生悲」ja...
ssc314 2010-10-22 11:57:32 PM
charcoal話,如果可以裡面裝晒草草就好啦!!!#^78^#
PILLOW.MA)) 2010-10-23 10:31:39 AM
好好好好好好好CUTE!!!!!!!!!
我真係好鐘意CHARCOAL仔#^54^#
快D比我錫錫啦#^9_003^#
KooDevil 2010-10-23 02:49:20 PM
happy halloween
I actually thought about dressing up my buns but too busy to look for one =[
千千 2010-10-23 04:50:50 PM
=3="
好有HALLOWEE氣分牙
個SOFA 都好岩色:037:
raywong521 2010-10-23 08:32:08 PM
好有節日氣氛~我都想幫兔兔影啊:021:
theonemom 2010-10-23 09:16:09 PM
我都好期待大家同兔兔影番輯halloween相~ 有的話記住要同我分享~

其實我仲想買頂party帽/巫師帽俾charcoal帶架~ 不過我諗小朋友size對佢黎講都會大... 而且我又驚佢郁來郁去唔肯比我帶... 整到佢唔舒服就唔好喇...

我諗住halloween當日整個南瓜雜菜沙律俾charcoal食~ 應節嘛~ 哈哈~

trick-or-treat唔俾得糖可以用兔糧代替~:021:
唔知佢鍾唔鍾意呢?keke...
theonemom 2010-10-23 09:29:03 PM
原帖由 ssc314 於 2010-10-22 11:57 PM 發表
charcoal話,如果可以裡面裝晒草草就好啦!!!#^78^#

個jack-o'其實好深同ok高... 所以如果當大碗的話charcoal食草會比較辛苦...
而且jack-o'用膠造... 我唔放心俾charcoal同佢「共處一籠」... 怕佢咬爛d膠吞左落肚... 有損健康...

所以charcoal同jack-o'玩既時候我一定要睇到實... 怕發生意外~ 要跟緊d... 安全至上喔~

快速發帖