我幫對龍鳯兔改名了"真兒"(白色)而家叫"米米"<<為左紀念我巳走了的二隻兔兔,超喜歡偷米,這回憶係我同兔爸都好回味的

Cosmo(啡色)而家叫"啤啤"<<好記得第一次抱佢果陣,好定既,好討人喜歡,會LAM我,眼仔好大好圓,感覺就好似抱住一個熊"啤啤"

尋晚第一日放佢地出籠,隔住個圍欄,比佢地互相認識~
開始時啤啤係唔敢出黎的,係米米出籠先,啤啤先敢出

估唔到佢地一見面就咁樣:023:

又再LAM

啤啤去視察環境

視察完再LAM過:038:

好開心~雖然今次係隔住個圍欄,佢地無打交,反應都係正面~~啤啤仲好似好喜歡米米,10分鐘裡面,LAM過米米幾次,而米米呢~就係咁張個鼻鼻塞去啤啤果邊~米米差不多全程都係望住啤啤,想啤啤LAM佢~但係米米又無LAM返啤啤架啵:017:

佢地見完面後,隔住個籠都會LAM:014:之前最多都係你眼望我眼~唔知係因為出籠行過,有運動,定係佢地兩個見完面開心,啤啤食多左好多草:033: 米米又係胃口好左~

我知道Bonding唔急得,我要再比多D耐性,好希望佢地可以做到好朋友呢#^65^#

heidiho925 2010-10-25 08:43:21 PM
HA~咁快就可以咁SWEET....:023:
好正呀.....
叫新名會應你MA???
raywong521 2010-10-25 08:46:48 PM
原帖由 heidiho925 於 2010-10-25 08:43 PM 發表
HA~咁快就可以咁SWEET....:023:
好正呀.....
叫新名會應你MA???

仲未係咁識架~我要再叫多D新名呢#^54^#
月愛貓貓兔 2010-10-25 09:46:10 PM
好幸福的樣子
恭喜樓主啦!!!~#^27^#
傘仔)) 2010-10-25 10:26:35 PM
成功了一半啦:002:
raywong521 2010-10-25 11:21:20 PM
多謝啊~希望真係成功一半喇:014: 若果佢地第時可以同居仲開心呢:038:
long~spirit 2010-10-26 12:15:17 AM
期待你的成功!!!!!!!
twpig 2010-10-26 09:02:48 AM
恭喜晒!!可能倆個小朋友都是同出於兔協,所以容易夾到!!
千千 2010-10-26 10:04:41 AM
好SWEET 牙"
TRUBI 依傢都好少LAM 我LOU :022:
APPLE 2010-10-26 12:37:54 PM
恭喜樓主啦~~
佢哋真:038: ~~

樓主加油呀~~
raywong521 2010-10-26 01:17:37 PM
謝謝各位啊~啤啤係兔栛第一次抱佢果陣,lam過我一次,第一次抱米米,就咪左我3啖:024: 一隻超無耐性既兔兔,比人抱多一陣就想走佬:037:

可能真係同出於兔協,兩個都無仇視對方既表現~米米係好動活潑,啤啤就文靜,我而家等緊啤啤主動要求米米lam佢頭頭呢,睇得出啤啤想交米米呢個朋友,但係可能女仔掛,又有d驚驚,所以唔敢把鼻鼻伸去米米果邊

米米好心急啊~尋晚巳經係咁咬個圍欄,想沖過去啤啤果邊:027:
尤尤 2010-10-26 07:30:12 PM
成功既一半....
加油加油~
佢地好快可以做fd~

快速發帖