頭先收到林爸電話, 同我講番同MOTO傳心的情況
係到要多謝林爸 我會照顧得MOTO更好
亦都想講, 比林爸搞到我有D興趣學傳心術:053:
月愛貓貓兔 2010-10-28 01:55:19 PM
傳心術係點ga ??#^5_002^#
m1k1 2010-10-31 05:22:35 PM
林爸學識左喇?可唔可以幫我D仔女傳下心~?我都好想知佢地點諗
long~spirit 2010-11-1 10:32:21 PM
無意間係論壇首頁見到自己個名=.=""估唔到你咁客氣^^有興趣學下都好!!!
long~spirit 2010-11-1 10:33:53 PM
原帖由 月愛貓貓兔 於 28/10/2010 01:55 PM 發表
傳心術係點ga ??#^5_002^#

和動物心靈感應,收到的訊息包括感覺、直覺、圖片、影像、聲音、味覺數種!!並不是什麼問米邪術!!
m1k1 2010-11-3 10:12:40 PM
林爸都幫左我~吾該晒林爸!!好準好西利架真系!!!!thank you你啊林爸!!!#^72^#
fishbu 2010-11-4 03:11:54 AM
真係要學定係天生有感應果隻? 我都好想知大王諗緊咩...#^4_002^#
long~spirit 2010-11-4 07:30:07 AM
原帖由 fishbu 於 4/11/2010 03:11 AM 發表
真係要學定係天生有感應果隻? 我都好想知大王諗緊咩...#^4_002^#

其實每人都可以,當然有人天生就識點運用,否則後天去學加上不斷練習,都一樣得!!!
Pamela_peony 2010-11-8 04:24:31 PM
但點學呀林爸?
我都想知豆豆佢係點 ?
long~spirit 2010-11-8 09:39:46 PM
原帖由 pamela_peony 於 8/11/2010 04:24 PM 發表
但點學呀林爸?
我都想知豆豆佢係點 ?

有人開班教,你上網就揾到
Pamela_peony 2010-11-12 04:32:36 PM
林爸你係咪都係去上堂學架,
我搵到o的資料,好有興趣...
long~spirit 2010-11-12 08:39:33 PM
原帖由 pamela_peony 於 12/11/2010 04:32 PM 發表
林爸你係咪都係去上堂學架,
我搵到o的資料,好有興趣...

有興趣就唔好諗咁多,學完先算^^
redbean 2010-11-14 07:53:40 PM
林爸, 你係邊度學架? any teacher suggest for me?
long~spirit 2010-11-15 07:29:43 PM
原帖由 redbean 於 14/11/2010 07:53 PM 發表
林爸, 你係邊度學架? any teacher suggest for me?

我跟ROSINA學,唔敢話最好,但我學得老師好NICE^^
juju 2010-11-20 01:43:04 PM
林爸,您好~第一次同您傾計, 我唔係幾好意思但係又好想問.....您可唔可以幫我家Ming Ming 傳下心? 我都好想知佢點諗,同有冇邊方面我做得唔好~~thanks a lot!

快速發帖