雖然好少用手寫賀咭... 不過~~呢個軟件D兔兔實在太可愛喇 :039: :039:
我用黎整呀B D相... 可以SAVE做"PNG"相片格式GA~~ HAHAHA :021:

"http://yubin-nenga.jp/design_kit"
PS:開始之前...要安裝個ADOBE程式先玩得^^

隨便弄一張~

隨便弄一張~

已有 1 人評分P 點 收起 理由
Vinkivan + 2 謝謝分享!!

總評分: P 點 + 2   查看全部評分

hkrchei2 2010-11-3 12:06:08 AM
download 左啦~!!! 好靚丫~~!!!!

THANK YOU KATY~!!!:002: :002: :002:
PhoenixY)) 2010-11-3 09:17:27 AM
係公司唔玩得, 今晚返屋企試下先*V*
katy)) 2010-11-3 10:06:14 AM
花花媽:: 係丫係丫~~~ 佢仲有download新ge背景/印仔ga #^54^#
皮蛋媽:: 我都係食完飯偷偷地玩ja~~kakaaaaa :073:
APPLE 2010-11-3 11:11:01 AM
:021: 好靚呀~~
等我都試下玩先~~
Riela)) 2010-11-3 11:58:23 AM
我同比比認左相之後都要整番張!!
katy)) 2010-11-3 02:03:31 PM
我將D背景SAVE做WALLPAPER~~~ 好清好靚呀 #^65^#

WALLPAPER~

WALLPAPER~

twpig 2010-11-4 08:54:24 AM
多謝你的分享呀~:002:
seefun 2010-11-4 06:02:46 PM
真係好靚喎~:060:
APPLE 2010-11-5 12:06:12 AM
我整咗啦~~

:021: 真係好好用呀

PhoenixY)) 2010-11-5 01:28:39 PM
我仲未研究到點用......:026: 唔識睇日文...
ernie168 2010-11-5 02:54:33 PM
好好玩丫~ 仲好靚呢~
謝謝你的分享~

katy)) 2010-11-5 03:54:14 PM
哈哈,大家的兔兔好可愛呢 #^80^#
我都想整框框,但係要CUT相~~~ (個人比較懶) #^50^#

以下幾幅圖係加相的步驟~~ENJOY!

在素材頁選喜歡的相框

在素材頁選喜歡的相框

按這頁加相

按這頁加相

加入之後相會置頂,所以要去呢度校返順序 (記住調好位置先按背面呀!!)

加入之後相會置頂,所以要去呢度校返順序 (記住調好位置先按背面呀!!)

整完…簡呢個SAVE

整完…簡呢個SAVE

選擇您想要SAVE的地方~完成!

選擇您想要SAVE的地方~完成!

ernie168 2010-11-5 04:09:16 PM
CC,其實我都好懶,所以冇CUT的,只係調大細、角度就返JAR,哈哈~
頭先整時發現,只要個框框入面調岩角度見到兔兔個樣,就OK架啦,突出張卡個D部份(張相太大),原來SAVE之後,會自動冇左架啦~
katy)) 2010-11-5 04:29:33 PM
哈~~~ 等我試下先!! 原來個PROGRAM咁醒!! 真係好喇 :010:

快速發帖