1P 幣
我已領養阿寶1個月有多喇. 阿寶應係19個月啦..唔知係咪籠身有d高. 個門口又係鋼條..佢自己落到一半又退回去.

佢係咪想出來架? 點樣幫佢出來好? 好想佢落地呀~~:001:
emma123)) 2010-11-5 04:28:07 PM
太好啦,行哂出黎喇。
不過,阿寶怕行斜路呀?
佢要「跳」落地,佢可能會驚@@

raywong521 2010-11-5 04:38:04 PM
兔兔肯出門口就好了,係一個好開始呢~~#^39^# 睇下佢遲d肯唔肯落地啦~

同埋佢個兔廁好似淩空既?
月愛貓貓兔 2010-11-5 09:47:38 PM
原帖由 raywong521 於 5/11/2010 04:38 PM 發表
兔兔肯出門口就好了,係一個好開始呢~~#^39^# 睇下佢遲d肯唔肯落地啦~

同埋佢個兔廁好似淩空既?

嗯嗯>>
點解係淩空既?
勞仔 2010-11-6 06:40:48 PM
好耐都無上黎,等我答下先:
唔駛擔心佢唔出籠嘅,當佢覺得本身環境安全,佢就會四處探索嫁啦。
最緊要係比到信心佢,唔好有特發事/聲音嚇親,慢慢佢就會鐘意出黎玩:048:
manmanwongwong 2010-11-7 11:50:40 PM
佢好肥呀..haha. 你無看錯呀..個 toliet 係凌空左..掛高左嘛..:009:

佢現在完全落地行黎行去喇..好多謝各位既意見呀..

anthony 2010-11-20 12:16:00 PM
你個籠唔係成日走動既話 你不如將個輪拆左佢落黎
你裝左個輪上去 高左死5~10cm丫 籠口同地面既高度

快速發帖