臭波睇完e生啦 同大家分享下 /.\

唉,,
dr Lynn 話佢入面d牙仔有d長呀 而且肚仔有d脹
話要全身麻醉磨牙仔先得 但就唔係好緊急
睇下5日後覆診 佢會唔會胃口好d磨短d牙仔

臭波都算係食好多草的兔仔啦 仲係食1cut tim
係呢幾日胃口差左 我擔心先book e生睇

by the way,
dr Lynn都幾好人呀 應該都幾熟兔仔
食藥啦臭波要 但好難餵佢呀 :052:

-----------------------
因為我見臭波呢幾日唔係咁積極食草
我打算帶佢去睇下e生 冇事咪當下body check

有冇人睇過紅磡寵物診所呀?
我book左聽日4:30睇 個e生叫 dr. Lin ?
類似咁ge發音啦
我本身想book dr andrew ga
因為叫做聽過佢個名 安心d
但佢full哂booking 佢又有手術要做 會好忙
個護士姐姐就話幫我book睇呢個dr lin

有冇人睇過dr lin 呀?
佢好唔好ga?
又或者呢間診所o唔ok ga?
因為我最近係呢間 唔想臭波咁辛苦

麻煩各位分享下,唔該哂

送上臭波近照

smallsuishan 2010-11-10 05:52:40 PM
如果唔放心 點解你唔帶佢去D大家都覺得好既VET度呢
natalie1202 2010-11-10 06:02:52 PM
因為呢個近,唔洗搭車 可以好快去到
臭ball好驚去街 唔想佢咁辛苦
win_sorb 2010-11-10 09:44:08 PM
我岩岩今日先睇完呀, 醫生們都好好的, 請放心, 其實呢間都係出名睇兔仔既診所, 之前我係九龍城度FULL BOOKING, 佢地都介紹我過黎呢度睇架
irene 2010-11-10 09:46:00 PM
我家妹妹係睇紅磡獸醫,第一次就係睇Dr. Shevaun..之後就轉睇dr.andrew~
都幾好~ 睇0左一個月就好返LA~
natalie1202 2010-11-10 10:18:28 PM
原帖由 win_sorb 於 2010-11-10 09:44 PM 發表
我岩岩今日先睇完呀, 醫生們都好好的, 請放心, 其實呢間都係出名睇兔仔既診所, 之前我係九龍城度FULL BOOKING, 佢地都介紹我過黎呢度睇架

我好鍾意你個頭像張相呀!!!
好cute 好似瑞比
sammy)) 2010-11-11 12:22:15 AM
獅子免?好傻樣呀!:053: :053:
寶寶龍 2010-11-11 01:04:41 AM
放心,,呢間診所既醫生係識睇兔仔架!!!
之前睇兔仔書都有recommend呢間診所
波波之前病左都係睇呢間既dr. lin同dr. Shevaun
dr. lin幾好架,都好細心#^27^#
natalie1202 2010-11-11 06:04:49 PM
原帖由 sammy 於 2010-11-11 12:22 AM 發表
獅子免?好傻樣呀!:053: :053:

唔係呀 係賓尼混獅子
sammy)) 2010-11-12 12:12:24 AM
我隻女俾 Dr.YEN 話係迷你混獅子呀!:051: :051:

快速發帖