話說我今日買左10包出前一丁麻油麵,
仲有一大堆唔同ge即食麵番屋企
入到屋我就放低袋野 放臭波出黎跳下先慢慢汁啦
咁佢咁八掛實會走黎搞我袋野
我都會由佢ge 比佢咬下玩下冇乜危險野

我一路就拎出前一丁麻油味出黎放好佢啦
點知數極都唔岩數 得8色
我就諗唔通我拎漏左? 諗住又摷下個袋

一拎過去 原來係臭波!
佢佢佢佢佢佢,,,擔走包出前一丁麻油味 :046:
仲要係咬住個包裝紙 就轉身跑跑跑 跑去佢個籠果邊
我叫佢佢都唔理我wow @0@
原來唔計佢岩岩擔左果包 佢收埋左兩包係度
兩包都係出前一丁麻油味 唔係其他 =-=
我仲要同佢搶番番黎 我拎住d麵 佢就超興奮彈彈彈咁
圍住我隻腳轉,,,,古惑到死
仲要我鬧佢佢就兔仔舞跳起 條尾仔豎起好得戚咁

乜你真係咁鍾意出前一丁麻油味咩,,,,,,,,,,,
o 哂嘴:046:

一諗起臭波鍾意出前一丁(麻油味) 真係笑死
一切發生得太快 影唔切相

各位ge寶貝有冇咩特別喜好呀? 分享下

Miyako)) 2010-11-11 01:09:16 AM
波波識食呀!我都係出前一丁麻油味既愛好者喇,,我地香味相同呀!#^9_003^#
PILLOW.MA)) 2010-11-11 06:51:41 AM
咦???????!
臭波我地同好喎!! XDDDD

咁鬼搞笑兔仔都鍾意麻油味 XD

最近知道我兔兔好好好好好鍾意食蘋果囉 囧
katy)) 2010-11-11 10:03:20 AM
我都好鍾意一丁麻油味 >v<

呀B對膠同紙情有獨鍾... ABC膠,兔爸D臭波鞋等等 上星期買左對新拖鞋, 呀B衝過黎用下巴擦擦鞋, 然後一啖咬落黎 =_= ABC膠墊又係咁, 吼我地唔望住佢偷咬一啖

另外佢對牙膏同杏仁餅都有興趣聞...:025: 但係菜菜水果一聞就彈開
PILLOW.MA)) 2010-11-11 10:07:49 AM
原帖由 katy 於 2010-11-11 10:03 AM 發表
我都好鍾意一丁麻油味 >v<

呀B對膠同紙情有獨鍾... ABC膠,兔爸D臭波鞋等等 上星期買左對新拖鞋, 呀B衝過黎用下巴擦擦鞋, 然後一啖咬落黎 =_= ABC膠墊又係咁, 吼我地唔望住佢偷咬一啖

另外佢對牙膏同杏仁餅都有 ...

反而菜菜水果就彈開?
你兔兔好似人類小朋友咁偏食喎 XD
katy)) 2010-11-11 11:14:13 AM
原帖由 比露 於 2010-11-11 10:07 AM 發表

反而菜菜水果就彈開?
你兔兔好似人類小朋友咁偏食喎 XD

係啦~~~ 不過同時佢又為我地慳左D菜錢~~ (兔爸屋企唔係晚晚煮飯食)
佢只鍾意食又乾又硬的食物 (佢好鍾意食蘋果木,但係聞到蘋果就走佬)#^26^#
PILLOW.MA)) 2010-11-11 11:24:11 AM
原帖由 katy 於 2010-11-11 11:14 AM 發表

係啦~~~ 不過同時佢又為我地慳左D菜錢~~ (兔爸屋企唔係晚晚煮飯食)
佢只鍾意食又乾又硬的食物 (佢好鍾意食蘋果木,但係聞到蘋果就走佬)#^26^#

噗, 佢咁鬼搞笑既
兔兔食得蘋果木?
係咪零食咁賣果隻?
katy)) 2010-11-11 11:37:28 AM
原帖由 比露 於 2010-11-11 11:24 AM 發表

噗, 佢咁鬼搞笑既
兔兔食得蘋果木?
係咪零食咁賣果隻?

係呀, 我買2包比佢食. 一包係蘋果樹枝, 另一包係蘋果木粒.

呀B一聞到蘋果木粒就發癲GA LA... 但係唔可以食咁密GA~
剪甲/檢查完氹返佢請佢食,明明嬲緊都即刻冇哂事#^30^#

樹枝佢都會食,不過佢擺幾日慢慢食...

PILLOW.MA)) 2010-11-11 11:42:48 AM
原帖由 katy 於 2010-11-11 11:37 AM 發表

係呀, 我買2包比佢食. 一包係蘋果樹枝, 另一包係蘋果木粒.

呀B一聞到蘋果木粒就發癲GA LA... 但係唔可以食咁密GA~
剪甲/檢查完氹返佢請佢食,明明嬲緊都即刻冇哂事#^30^#

樹枝佢都會食,不過佢擺幾日 ...

咁粗? @@
咁真係要磨幾日喎 XD
仲要木頭都要$68 @@

我剩係買左D燕麥餅, 燕麥片比佢食咋
katy)) 2010-11-11 11:58:11 AM
$68果D係木粒黎GA... 我將D樹枝擺埋一齊,睇下佢識唔識簡JA #^64^#
包木頭十幾蚊, 包木粒大包要$68~都食到好耐呀

燕麥唔好食咁多~~~ 因為澱粉質同太甜的野食會令兔仔腸停GA~~#^5_002^#

raywong521 2010-11-11 12:35:27 PM
我未買過蘋果木比兔兔食,遲d都買返包比兔兔試下先~~~:060:
PILLOW.MA)) 2010-11-11 01:25:53 PM
原帖由 katy 於 2010-11-11 11:58 AM 發表
$68果D係木粒黎GA... 我將D樹枝擺埋一齊,睇下佢識唔識簡JA #^64^#
包木頭十幾蚊, 包木粒大包要$68~都食到好耐呀

燕麥唔好食咁多~~~ 因為澱粉質同太甜的野食會令兔仔腸停GA~~#^5_002^#

燕麥餅每日一粒會唔會多?
其實我唔想成日比零食隻仔架
但係兔爸咁樣寵佢唔聽我講
berki 2010-11-11 03:02:29 PM
我都好鍾意出前一丁麻油面:021:
你隻兔仔好似公仔呀!
sheena 2010-11-11 05:53:40 PM
我都好鐘意麻油味=P

我rabbit仔反而一聞到呢D濃味野會好驚,
特別係肉類既氣味, 佢會逃跑架
twpig 2010-11-12 08:59:23 AM
哈哈~出前一丁貴野來的真係好識食呀!:057: