識得福媽既兔友。。。
都應該知道福媽鍾意做小手作~
平時都係整兔兔衫為主~XD
不過今次就係整番返比福媽自己用~

唔知大家既兔兔換緊毛~
我家大福就已經開始換毛啦~
每日輕輕一梳~就兔毛每天飛~
福媽就有個古怪既習慣。。。
就係鍾意儲存大福係梳上面既兔兔毛=v="好快就有一大包~哈哈
然後就會用黎整好多小手作~XD
以下就係[斯家。產物]~100%天然兔毛~(笑)

分享.教學:http://hk.myblog.yahoo.com/o_tai.fook_o/article?mid=67

有小熊貓磁石,松鼠!?磁石,小兔子胸針

PILLOW.MA)) 2010-11-11 01:32:04 PM
嘩! 好靚呀@@
我鍾意個胸針呀>W<
我真係有可能會扣係件衫度
hkrchei2 2010-11-11 02:09:25 PM
靚到暈左~~~:056:  

福媽真係好勁丫~!!!!#^45^# #^45^# #^45^#
heidiho925 2010-11-11 03:24:23 PM
:010: 真係好靚呀~
APPLE 2010-11-11 03:38:58 PM
真係整得好靚呀~~好有心機呀
:014: 我都好鍾意個心口針呀~~
唔知難唔難整呢?可唔可以教埋我整呀?
raywong521 2010-11-11 03:48:40 PM
正啊~我都好鐘意整好作仔架:039:
ernie168 2010-11-11 04:52:06 PM
整得好靚哦~ 羨慕四我啦~ CC
:010:
sheena 2010-11-11 05:50:28 PM
大福媽你好有心機呀!
我好鐘意個兔兔胸針#^43^#
千千 2010-11-11 06:37:38 PM
福媽真係好強:039:
咩都難你唔到:023:
mymiumiu 2010-11-11 08:01:31 PM
So pretty!!! I like the panda pin, very cute
兔霧草;)餅姬 2010-11-11 09:45:44 PM
整得好靚啊~~~
不如你學個班教我地整
我相信好多兔友都想整;)
PhoenixY)) 2010-11-11 10:43:00 PM
你實現左我想做既野, 我都有留低兔毛, 之後睇過一包用貓毛造手工既書後都曾打算用兔毛黎做兔毛毯, 只不過最後都係自己懶而未有行動:061: anyway你d毛作好得, 出街時帶住佢真係去到邊, 大福都同你一齊咁.
Jessie)) 2010-11-12 12:15:39 AM
好西利@@!!!:010: 好靚呀~~^^支持支持
rbtdoria 2010-11-12 01:49:24 AM
好得2好靚呀!!
真係好有心機~~!!:020:
emma123)) 2010-11-12 08:32:15 AM
好靚呀!!!
支持出教學呀~~~~~:073:

快速發帖