mix左少少零食入佢的草度
諗住佢會食多d草啦
點知...

成個頭埋左入去...
一條草都冇食...:043:

再附上一張乞食相:

Treats? :020:
真係想唔俾都唔得...:061:
PILLOW.MA)) 2010-11-16 08:55:49 AM
佢會挑離食架 XD
我果隻剩係普通食T草都揀呀
何況你係零食放係草入面 XD
hkrchei2 2010-11-16 09:05:56 AM
zucca個廁廁幾好wor, 有條膠邊~~~:057: :057:
rbtdoria 2010-11-16 11:04:43 AM
RE: 比露
係囉佢真係挑食到冇佢孚...=_=...~!

RE: hkrchei2
係呀
可惜係佢有30%都唔響度屙呢...:043:
千千 2010-11-16 11:49:06 AM
太可愛LA ><"

不過你試下一條條甘餵"
TRUBI 都好鐘意我餵佢"
:055:
raywong521 2010-11-16 12:26:05 PM
佢係唔會為左少少零食,而食多d食架....兔兔只會為左草裡面既零食而勁摷d草:056:

我隻女,連食草果陣,條條草都要揀下架:046:

我最怕就係見到兔兔個羅食樣,好易另人心軟呢:073:
m1k1 2010-11-16 09:36:19 PM
個籠好靚啊~#^28^#  系邊買架?
rbtdoria 2010-11-16 10:34:52 PM
Re: 千千
有呀有呀
我都有一條條咁餵的~~
佢隻野有野食果時好痴身的...XD~~

Re: raywong521
冇錯...
兔兔個羅食樣係完全無法抗拒的...=3=...

Re: m1k1
我嚮e個website度買的~
http://www.petsmart.com/product/index.jsp?productId=2751771
BarbaraFok 2010-11-16 11:46:40 PM
點解你好似比好多兔糧佢食咁既??:056:
rbtdoria 2010-11-17 12:27:24 AM
原帖由 barbarafok 於 2010-11-16 11:46 PM 發表
點解你好似比好多兔糧佢食咁既??:056:

果度算多呀?:017:
因為下餐格成十一個鐘到
不過果度佢都可以差唔多食晒呀...
APPLE 2010-11-17 09:01:04 AM
:073: 最尾張相好可愛呀~~
GIBSON仔仔都好鍾意咁樣問我攞野食~~
meimei 2010-11-17 08:12:28 PM
第3相好可愛呀.果然識食喎~~~
Futagoza_Kaniza 2010-11-18 01:00:09 AM
佢幾大呀? 仲食緊A草, 應該未成年? 未成年唔好比零食WOR.
零食呢D, 真係要忍手. 我初初就係好似你咁, 見佢咁可愛就比, 點知一去BODYCHECK, 就話佢過肥...醫生話唔可以再重落去.. 而家佢好可愛咁問我攞零食都唔會比佢...最多都係餵佢食下菜,
或者一星期有1-2次既木瓜丸. 其他零食一律唔餵.
rbtdoria 2010-11-18 01:42:26 AM
thanks Apple & meimei >w<~!

Re: Futagoza_Kaniza
係呀佢得3個月咋...
木瓜丸我仲一日俾一粒添...
死啦寵壞佢了...=_=...
唔怪之得佢重左咁多啦...
仲以為佢大得快...:043:
笨媽 2010-11-19 05:18:25 PM
我果隻都好中意用咁既樣問我拎野食..
唔比佢食好似好殘忍咁:024:

快速發帖