我叫菇菇呀
我仲係BB兔黎ja~只有2個月大
各位你地好~~

栗子)) 2010-11-16 06:04:47 PM
只有2個月大??係買定你家兔兔生
rnrni 2010-11-16 06:09:30 PM
買ga..
係鋪頭d人話佢2個月..
mylovepet 2010-11-16 06:32:10 PM
rnrni 2010-11-16 06:36:37 PM
佢黎佐2個星期~~
初初佢在籠中玩~唔會俾佢出籠
開住門佢都唔會出來~
不過過佐1個星期~佢已經會自己跳出跳入個籠~出黎玩
今日仲跳上我隻腳
我咪抱起佢坐o係我大脾度
佢又好乖俾我抱~~^^
好可愛
small_tra 2010-11-16 07:55:10 PM
第3張望落好大隻丫~哈~~~!

個sales幾老實~~好多都呃係話3個月~
rnrni 2010-11-16 08:06:58 PM
初初我揀果隻..佢話太細個..唔可以帶走..要o係佢地度養多一排等兔B夠重先可以帶走tim ar.
不過最終揀佐第2隻

但係我真係覺得菇菇都幾大隻..
不過返黎我同佢磅過重..600g 重..
佢伸長晒d手腳都有個籠咁闊ar..
燒雞。﹏。)) 2010-11-16 08:20:29 PM
菇菇好靚呀!!!白雪雪好似軟綿綿嘅綿花~~~:023:
睇到個廁所,就諗起以前我家totwo都係用呢個..
不過到左4個月大,patpat大得濟,成日痾出界,要即刻換大廁所lu~~嘿嘿~~:060:
rnrni 2010-11-16 09:09:13 PM
哈哈哈~~咁我都要物色定一個大D的廁所俾佢啦~~~~
月愛貓貓兔 2010-11-16 09:11:35 PM
原帖由 rnrni 於 16/11/2010 06:36 PM 發表
過佐1個星期~佢已經會自己跳出跳入個籠~出黎玩
今日仲跳上我隻腳
我咪抱起佢坐o係我大脾度
佢又好乖俾我抱~~^^
好可愛

你就好啦..
我芊芊黎左一個月半啦.
仲係好細膽,吾肯出籠
點威迫利誘都吾出,激死我啦
rnrni 2010-11-16 09:15:13 PM
我初初都係利誘佢不成功..

不過係有一次...我開住籠門...睇睇下電視..見到有團野跳佐出黎..
自從果一次佢一躍而出...就好中意跳出黎la...
月愛貓貓兔 2010-11-16 09:20:18 PM
原帖由 rnrni 於 16/11/2010 09:15 PM 發表
我初初都係利誘佢不成功..

不過係有一次...我開住籠門...睇睇下電視..見到有團野跳佐出黎..
自從果一次佢一躍而出...就好中意跳出黎la...

唉!!~我怕佢吾知走左去邊
畢竟佢行得咁快,又會跳>>>>>>
不過我都會試下ge!!~
rnrni 2010-11-16 09:24:44 PM
佢出佐黎我就會一路睇住佢~~
跳佐出黎我就會睇得好實ga~~因為我都怕佢唔知跳去邊~
同埋都真係跳得幾快..有時一想掂佢~佢都走得好快ga..
真係想佢返入籠...就會引佢自己跳返入去..
真係唔得...都唯有抱佢入去...
Riela)) 2010-11-16 10:11:09 PM
菇菇好得意呀
又乖播~肯比你抱

我個比比呢~來到第2日就扭出尼玩
到今日第4日佢已經識自出自入
一出尼玩就開心到跳舞
不過就係唔比我抱

heiidiii)) 2010-11-17 12:35:18 AM
菇菇你好呀 !
你隻腳板睇落都幾大隻下喎 ~ #^27^#

快速發帖