啱啱霖住去mo下奶茶, 點解見佢第一次追住我隻手玩, 咪霖住去拍底佢..之後返去再比佢玩過我隻手..點知一比隻手佢就抱住隻手係到un...un un下仲好大力咬埋落隻手到(好痛...T ^ T, 所以無繼續拍落去)...之後一路咬一路un(死都唔放口)...過左10幾秒之後聽到佢"咕咕"左兩聲之後就放口同埋走開左....睇下隻手上面就多左D野...#^71^# ...

唔通奶茶係男仔..!?...我一直以為佢係女仔黎架(個SALES話架)

un完之後上面既野...唔通係...= =

un完之後上面既野...唔通係...= =

咬得好肉緊既傷口

咬得好肉緊既傷口

chercher422 2010-11-18 10:07:10 PM

回復 13# 的帖子

無呀...真係乜都無凸出黎wo...兩邊都係平架...絕育戈日真係要問下醫生...
chercher422 2010-11-18 10:10:19 PM

回復 14# 的帖子

我有尖叫架...不過條片cut走左....我都有推走奶茶..不過佢咬到我實一實, 我驚我用力推開佢既話,自己會無野fuc肉...#^73^#

sammy)) 2010-11-18 10:51:42 PM
我 "女女" 細個未絕育時都試個成日 'Un Un' 同見到 有透明液體。
不過巨係 'Un' 波波!:073: :073:
絕育後就無再肉酸啦!
chercher422 2010-11-18 11:10:58 PM

回復 18# 的帖子

我都霖緊...唔通佢un得太high...所以先有D透明液體#^34^#
rbtdoria 2010-11-19 12:32:47 AM
佢真係好大力咬喎...
你忍住痛真係好偉大...:061:
emma123)) 2010-11-19 08:28:51 AM
咁.....D透明液體係咩黎架:017:
天才文仔 2010-11-19 09:36:13 AM
嗚~~
睇到都覺得痛.:065:
大富翁 2010-11-19 03:09:21 PM
哇!!見到都覺得痛呀!!!!!!!:056:
波丸媽 2010-11-19 05:35:54 PM
我突然諗到: 如果兔兔un un 緊既時候, 拎d佢地超愛既野食出黎, 你地話佢地會唔會寧願食而唔un呢?
笨媽 2010-11-20 10:31:24 AM
un得好勁..用crazy去形容佢既行為:013:
ccychoy 2011-1-23 07:52:38 PM
佢系米發情期?
女系比男惡的

快速發帖