啱啱霖住去mo下奶茶, 點解見佢第一次追住我隻手玩, 咪霖住去拍底佢..之後返去再比佢玩過我隻手..點知一比隻手佢就抱住隻手係到un...un un下仲好大力咬埋落隻手到(好痛...T ^ T, 所以無繼續拍落去)...之後一路咬一路un(死都唔放口)...過左10幾秒之後聽到佢"咕咕"左兩聲之後就放口同埋走開左....睇下隻手上面就多左D野...#^71^# ...

唔通奶茶係男仔..!?...我一直以為佢係女仔黎架(個SALES話架)

un完之後上面既野...唔通係...= =

un完之後上面既野...唔通係...= =

咬得好肉緊既傷口

咬得好肉緊既傷口

傘仔)) 2010-11-18 04:54:58 PM
:067: 佢UN得真係好肉緊喎.....我第一次睇UN咋...
raywong521 2010-11-18 04:55:03 PM
太細隻好難分男女架.....似係仔喎.....un完之後有野既:037: 男仔有噹噹架啵,你有無反轉黎睇下啊~~~

真係咬得好肉緊下喎....:011:
sheena 2010-11-18 04:58:19 PM
睇完覺得有D恐怖.....我聽過兔兔un主人, 但就第一次見

我都估佢應該係男仔, 佢幾大呀? 夠6個月大可以同佢絕育架啦
兔兔細個的確會好難分係仔定女, 如果你反轉佢見到有2粒粉紅色既波波就係男la
emma123)) 2010-11-18 04:58:33 PM
好深既牙齒印呀~~~~ :046:   

兔兔細個既時候,連醫生都唔確定係男定女,所以SALES講既我都係信半成。

我既薯蛋「暫時」係女仔,醫生都話去做絕育個時再去「證實」。

奶茶係唔係星期六去絕肓呀? 到時就可以肯定了~~~

heidiho925 2010-11-18 04:59:27 PM
:046: 所以我好怕動物係男仔....
不如比隻公仔佢啦....
chercher422 2010-11-18 05:02:34 PM

回復 3# 的帖子

奶茶都成11個月...星期6就霖住攞去絕育...
我有抱起過佢黎睇架~但係又唔覺得佢有噹噹戈下先奇怪(唔通D毛太長睇唔到..)#^68^#

咁其實女仔會唔會un架??

raywong521 2010-11-18 05:31:33 PM
原帖由 chercher422 於 2010-11-18 05:02 PM 發表
奶茶都成11個月...星期6就霖住攞去絕育...
我有抱起過佢黎睇架~但係又唔覺得佢有噹噹戈下先奇怪(唔通D毛太長睇唔到..)#^68^#

咁其實女仔會唔會un架??

女仔都會un架,un完唔會有液體囉:046:
月愛貓貓兔 2010-11-18 05:56:06 PM
奶茶都幾瘋狂..
奶茶主人要體諒下啦!!!~
係自然反應!
hamster1013 2010-11-18 06:03:05 PM
其實無論係男仔定女仔嘅兔兔都會unun~
不過, 女仔un完應該唔會有嘢.....
syl 2010-11-18 07:00:38 PM
MOMO 係女仔都會UN架, 不過佢又會拔毛毛做巢..好古怪
情況係一樣架, 但冇液體的=]
兔兔細個陣好難分男女, 我估SALES 睇錯左XD
long~spirit 2010-11-18 08:14:08 PM
好奇你點解會比佢UN落去
hh0 2010-11-18 09:31:55 PM
11個月既仔仔應該個旦旦好明顯,
你睇清楚D先
波丸媽 2010-11-18 10:04:45 PM
wa................好偉大既兔奴......
比著我會即刻尖叫,然後叫兔爸抱走佢.....

btw,只有男仔un 完先有野出架bor......
我家2兔女雖然有互相un un,但唔會有液體出來~~
chercher422 2010-11-18 10:05:31 PM
原帖由 long~spirit 於 2010-11-18 08:14 PM 發表
好奇你點解會比佢UN落去

咁我見佢都係un下無咩野咪比佢un下囉...點解佢會咁肉緊咬埋我...#^76^#

快速發帖