halo~各位哥哥姐姐~~~
我係波波,wesky係我爸爸,丫芷係我媽媽
今年爸爸同媽媽冇帶我出席兔聚,所以冇得同你地玩啊~~

我依家起度補返數啦~~

姑姐送既衫衫

姑姐送既衫衫

只係披上身,一郁就移位~

只係披上身,一郁就移位~

月愛貓貓兔 2010-11-18 11:02:14 PM
好牛的兔兔啊#^39^#
um,雖然見吾到你的眼睛
但你個鼻好醒目呢!!~
波波是四蹄踏雪的嗎??
好似匹長毛迷你小黑馬
hkrchei2 2010-11-19 12:06:19 AM
波波~ 下次兔聚你都要黎丫~!!!! 同花花玩下丫~
long~spirit 2010-11-19 07:35:07 AM
haha見唔到眼都幾靚:001: :001: :001: :001:
twpig 2010-11-19 08:47:53 AM
好Q 呀~ :039:
天才文仔 2010-11-19 09:41:57 AM
如果件衫比小丸著咪變咗牛牛丸?hahaha
波丸媽 2010-11-19 12:40:04 PM
原帖由 月愛貓貓兔 於 2010-11-18 11:02 PM 發表
好牛的兔兔啊#^39^#
um,雖然見吾到你的眼睛
但你個鼻好醒目呢!!~
波波是四蹄踏雪的嗎??
好似匹長毛迷你小黑馬

波波: 一到夜晚我就會隱形架啦~~爸爸媽媽靠我個鼻同手仔先搵到我~~
     我唔係四蹄踏雪,得兩蹄咋~~
波丸媽 2010-11-19 12:42:56 PM
原帖由 hkrchei2 於 2010-11-19 12:06 AM 發表
波波~ 下次兔聚你都要黎丫~!!!! 同花花玩下丫~

波波: 我都好想去啊, 但爸爸怕我去到人多地方壓力大,淚管塞會復發~
波丸媽 2010-11-19 12:43:28 PM
原帖由 long~spirit 於 2010-11-19 07:35 AM 發表
haha見唔到眼都幾靚:001: :001: :001: :001:

原帖由 twpig 於 2010-11-19 08:47 AM 發表
好Q 呀~ :039:

波波:多謝哥哥姐姐讚讚^^

raywong521 2010-11-19 12:52:11 PM
見唔到對眼,淨係見到鼻鼻咋:073:
rnrni 2010-11-19 01:08:08 PM
披著牛皮的兔兔~~
哈哈~~好可愛呀!!!!!!!
PhoenixY)) 2010-11-19 07:09:40 PM
Hi 波波你好呀﹗有個白鼻仔好可愛. 牛仔同兔仔都係食草啫, 你個樣唔好咁嬲咁啦.:073:
small_tra 2010-11-19 08:17:38 PM
可愛o既牛波波..........
快d黎返個牛"丸"啦~~哈~
wesky 2010-11-19 09:43:17 PM
下次整粒大牛"丸"先
haha

快速發帖