http://www.facebook.com/video/video.php?v=132908143430935

看了這條短片,忍不住哭了出來,我相信幾乎所有愛兔之人看了之後也想把她殺掉,
點解做得出手?兔兔連發出叫聲的機會也沒有,
真係人渣...

fishbu 2010-11-22 03:47:43 AM
相信短片已經好多兔友都睇過..
唯有希望受害兔兔去到彩虹橋唔再受傷客唔再痛苦#^65^#
呢D人就算法律制裁唔到 都一定有報應
人在做天在看的
WAI)) 2010-11-22 04:05:33 AM
睇左幾日..
但個畫面仲係咁係我腦海度重複.. so sad
不過認同fishbu講既~
"就算法律制裁唔到 都一定有報應"
呢個女仔即使法律制裁唔到...全世界都認得佢!
每個人都知佢既惡行~ crazy!

blessing for that little rabbit...
津津豬 2010-11-22 02:25:25 PM
我唔敢睇段片呀!果個人渣係邊度人呢?其後有冇人跟進單野呢?希望兔兔可以安息喇!:050:
PILLOW.MA)) 2010-11-22 02:58:53 PM
呢班人好X街變態!!
佢地唔止整死左呢隻兔兔架!!
佢地仲整死左好多隻兔兔同其他小動物!!!!!
呢D人真係搵天收!!#^62^#
jimlam 2010-11-22 03:06:36 PM
好耐無上來...就見到呢段片.....

呢班豬狗不如的人...我的憤怒不能用言語來形容.....

完全無目的地虐殺...係虐殺....太....:052:

願小兔在天國得到安息:050:
twpig 2010-11-22 04:21:07 PM
痴線~:052:
唔係人所為..........:011:
ping_1312 2010-11-22 08:37:53 PM
好賤囉-,-!
實有報應.鬼吾望佢下世比人咁樣對番佢!!!!!!!!!!!!!!!!!.
睇左我都好心痛-,-

快速發帖