1P 幣
我想開我隻免一日柯超多粒屎= = 正常嗎?

係咪唔可以俾咁多野佢食...
我俾幾多佢都食得晒咁- -...
超多粒屎wow   周圍柯  我估有5x-6x粒到啦.....
係咪正常嫁- -?
chercher422 2010-11-22 03:52:38 AM
我奶茶一日all 200幾粒CC, 兔仔係24小時不停咁食野架~~你要24小時都要比草佢食~~

唔好比咁多零食...對兔仔唔好架~~
raywong521 2010-11-22 09:08:03 AM
你隻兔兔幾大啊?兔仔由朝到晚都痾屎,好正常架啵~

糧唔可以食得多~草可以任食

兔仔屎多係正常,無屎痾,或者屎屎少同埋細粒,你就驚架喇,要去睇醫生架
smallsuishan 2010-11-22 09:56:14 AM
兔兔有咁多屎 兔奴應該開心
睇黎 你對養兔知識唔多!
希望 你可以花多時間睇多D資料 做個好主人
Riela)) 2010-11-22 11:44:48 AM
兔兔除左玩同休息, 幾本上係食唔停, 屎多係好正常
反而時多時少, 時大(粒)時細就唔正常
berki 2010-11-22 01:25:00 PM
2-3個鐘已經有50粒架啦
好正常
singlok 2010-11-22 01:38:06 PM
其實我有睇資料嫁   但搵唔到有關柯屎多正唔正常既資料= =

仲有我真係唔見佢會訓教嫁波  佢會唔會訓嫁- -

我隻得2個月大咋= =
raywong521 2010-11-22 01:50:26 PM
兔仔係夜行性動物黎架,日頭先訓覺,所以你見唔到佢訓覺都唔出奇架,佢地下午通常都會恰眼訓架~

因為我地係理所當然地覺得屎多唔係一個問題,無屎先係超大問題:043:
katy)) 2010-11-22 02:01:16 PM
兔兔未熟習環境+冇安全感唔會合埋眼訓覺GA,所以你覺得佢冇訓~

快速發帖