1P 幣
呀仔呢排一到半夜就BOMB BOMB聲
原來佢用頭頂開個廁所
有時又唔知點整到塊鋁板移左位
日頭個廁所好地地
但一到半夜佢就好似同個廁所有仇咁/_\
好彩個籠底有窿窿
唔係佢企係原先個廁所位屙屎屙尿就踩到一腳都係…

無啦啦做咩咁對個廁所喎!!
光之天使)) 2010-11-26 11:47:54 AM
我諗係佢想出黎玩,想引人黎陪佢
raywong521 2010-11-26 11:55:34 AM
我阿仔都係咁架,不過,我掛住訓唔理佢#^78^#

日頭我會比佢地出黎玩,夜晚佢地就要返籠,阿仔就會係咁"哼"個草架,草架同廁廁我都有固定,若果唔係佢會將d野掉黎掉去#^71^#

阿女平靜好多架,佢通常都係睇住米米發傻,當睇戲#^72^#
PILLOW.MA)) 2010-11-26 12:00:24 PM
TOTAL媽,
我出去睇佢佢就出拳打個門, 想出離
但係夜媽媽冇人睇住佢佢唔可以自由活動的>_<

米米媽,
我草架有固定呀
但個廁所因為我唔係高果邊靠籠邊
所以個扣扣唔到籠, 固定唔到/_\
(我咁放係想高果邊擋住佢D尿尿…)

katy)) 2010-11-26 01:56:47 PM
哈哈,呀B成日都係咁,果個時間都係叫人比飯飯佢食 (平時六、七點,但係有一排四點幾就叫人) �加草�出來玩
而家晚晚兔爸訓廳,然後用圍欄等佢自由活動!

呢排佢鍾意收集D草草堆埋,然後訓上去 #^65^#
小賢 2010-11-26 10:31:11 PM
兔兔本身就係好可愛既,哈哈...#^58^#

快速發帖