#^81^# 兔兔琴晚竟然可以頂開個籠上面個門口…偷走出黎呀…
佢真係超大力…#^20^#
我可以點做???
因為我個籠得上面門,想換大D ge籠 ge 啦....
如果側邊開到門ge籠...佢會頂得開MA???#^19^#
Riela)) 2010-12-6 03:38:18 PM

回復 14# 的帖子

比比有時會玩玩下, 走返入籠食草, 去廁所#^72^#

有時仲會係籠外爬上去草架咬(偷食比較好味?)
次次逃獄都係想去梳化後面玩...
但係有次佢玩太耐, 迷路驚到係咁拍地...#^56^#
之後就冇再俾佢出界
Y_S_ 2010-12-6 03:53:27 PM

回復 13# 的帖子

其實佢都慣左 , 每日上上落落都好幾次 , 好在佢落地前面冇阻物同埋佢身手都敏捷^^
Y_S_ 2010-12-6 03:54:49 PM

回復 14# 的帖子

係咪jolly籠冇咁高呢 , 佢都幾鐘意係上面食草ga喎 , hhaah
PILLOW.MA)) 2010-12-6 04:00:29 PM
hahahahahahahaha
我果隻都會走上去係上面咬下面草架D草食!!
做咩佢地咁搞野要咁食草
特別好味D咩? XDDDD
emma123)) 2010-12-6 04:07:33 PM
我都係用JOLLY籠,不過薯蛋冇跳上去~~
我亦放D野係籠上面防止佢跳上去,因為怕佢唔覺意整親腳~~~~
薯蛋成日都會做D危險動作,嚇死我.....
fishbu 2010-12-6 04:09:12 PM
我都係JOLLY哈哈..
但係佢地唔會係出面跳上去架..
淨係會係入面爬上去跟住吊住係度=___=
不過奶茶走左luu..
BB而家9個月都唔會跳@v@
PILLOW.MA)) 2010-12-6 04:10:54 PM

回復 20# 的帖子

其實我都有放野係籠上面@@
紙巾盒, 小型垃圾產, 毛巾等等
PILLOW會頂開個紙巾盒
甚至頂佢落地下 lol
heidiho925 2010-12-6 04:12:22 PM
原帖由 fishbu 於 6/12/2010 03:29 PM 發表
終於換啦你~~:060:
上次我見到張相真係呆晒哈哈哈..
我記番起之前奶茶都會爬上個頂果度, 不過佢係入面爬, 倒吊...=___=

係呀...佢大得好快...怪獸咁呀....
倒吊咁勁~佢以為自己係倉鼠呀..XDDDD
大隻左D GE倉鼠..哈哈....#^11^#
crystal_xd)) 2011-1-5 11:57:52 PM
咁多人jolly籠既-3333-
好用嗎~_~?
吾會好難洗咩??0.0
可吾可以拆出黎洗嫁?
sakixxshum 2011-1-6 11:36:38 AM
我隻仔仔倒吊爬籠
自從五小心跌左落黎。
而家就會由地下跳上籠
唉。真係怕佢剔住整親
次次跳上去都要捉番佢落黎。
如果五係佢會爬去嘟嘟籠
嘟嘟自從見完仔仔咁就有樣學樣
不過嘟嘟真係精甩尾
次次開一開籠佢都會極快速走出個籠
企係到引你捉佢
一衝到埋去就九秒九逃走
玩死我。原來同兔兔玩捉依因係咁累