#^81^# 兔兔琴晚竟然可以頂開個籠上面個門口…偷走出黎呀…
佢真係超大力…#^20^#
我可以點做???
因為我個籠得上面門,想換大D ge籠 ge 啦....
如果側邊開到門ge籠...佢會頂得開MA???#^19^#
hkrchei2 2010-12-6 11:26:31 AM
哈哈~~~ 無論上面定側面係可以撞開丫...
就連圍欄都可以撞出去....:056: :056:

可以另外加個扣, 扣實... hahahha

你而家用緊咩籠丫~?? 如果只得上面開... 要怏d換啦~~~

katy)) 2010-12-6 11:41:27 AM
兔兔們真係精甩尾…  閂門之後加個爬山扣鎖住呢??
heidiho925 2010-12-6 11:56:17 AM
用緊alex紫色籠…就換ge啦...唔夠大...
我而家搵野壓住籠頂ja...#^13^#
哈哈…加個爬山扣鎖住..咁絕#^11^#
都係個好方法wor~
raywong521 2010-12-6 11:59:00 AM
我個仔都係成日掛住出圍欄外面玩架,我每次行入圍欄,一打開o者,佢巳經係下一秒鼠左出去架喇

只要我唔記得扣住個欄,就會見到兩隻兔兔係個廳自由行,咁兔地有時真係幾悶既,佢地個腦可能無時無刻都係諗住點偷走:067:
Riela)) 2010-12-6 12:07:45 PM
尋晚比比... 係籠入面狂跑...
仲要對住籠邊起飛腳... 成個籠踢到郁左 #^71^#

不過佢自從3個月大... 真係越尼越大力
以前都係細細力頂下我, 話我阻住佢
今時今日佢已經係好大力... 真係可以頂走我#^73^#
月愛貓貓兔 2010-12-6 01:12:36 PM
係咁我芊芊咪好乖
我打開道門佢都吾會出黎
剩係識係入面走黎走去
Riela)) 2010-12-6 02:17:50 PM
原帖由 月愛貓貓兔 於 2010-12-6 01:12 PM 發表
係咁我芊芊咪好乖
我打開道門佢都吾會出黎
剩係識係入面走黎走去

唔出尼有可能佢驚出面
初初比比都係驚(因為籠有碌, 離地少少)
後尾用糧引過佢出尼之後就一開門自出自入...
有時佢好中意玩既係來回不停出入籠... 玩完會跳舞#^72^#
PILLOW.MA)) 2010-12-6 02:26:58 PM

回復 8# 的帖子

咁搞笑? 比比好可愛呀>W<
我PILLOW係曳曳
係咁跳上個籠頂之後走去電視後面
捉返佢落離又跳過
佢好似覺得好好玩咁
而家捉完佢落離要ONE返入籠, 坐牢!!
Riela)) 2010-12-6 02:57:08 PM

回復 9# 的帖子

罰佢入籠唔會令佢怕左個籠咩#^66^#

比比係唔準去客聽個面, 有用abc墊做欄
怕佢咬電線電親#^68^#
不過都成日想逃獄, 好在佢知衰, 捉返佢都會企定定任你捉
Y_S_ 2010-12-6 03:23:13 PM
我阿仔都好鐘意跳上籠上面 ,
有時我入左房佢就會跳上去偷望我 , 哈哈

佢識跳返落地 , 但就係唔敢跳入間房 , 哈哈

fishbu 2010-12-6 03:29:19 PM
終於換啦你~~:060:
上次我見到張相真係呆晒哈哈哈..
我記番起之前奶茶都會爬上個頂果度, 不過佢係入面爬, 倒吊...=___=
Riela)) 2010-12-6 03:29:24 PM

回復 11# 的帖子

跳咁高... 好易受傷
PILLOW.MA)) 2010-12-6 03:32:49 PM
回復 11# 的帖子
喂!!!!!!!! 我地一樣籠呀!!!!!! XD
係咪JOLLY籠會吸引兔仔跳上去? XD
通常佢一跳上去仲未行去電視後面果時我會趕佢自己跳返落離
如果唔係佢就會行去電視後面, 好古惑

回復 10# 的帖子
佢唔怕喎!!!
仲要好似冇事發生一D都唔介意
"你咪ONE住我囉~"咁係度食草\ _ /
PILLOW.MA)) 2010-12-6 03:35:13 PM

回復 12# 的帖子

倒吊咁型? =O=
其實佢馬騮上身? ?_?

快速發帖