1P 幣
我有時見到d兔友打d pet shop 如埋草ge..簡稱(?
我都唔知係唔係簡稱(代號)..不過唔係好明-///-  唔知有冇兔友可以講一講本身個名(草都係)同個地址-////-:008:

同埋草係用訂ge.?.0.
訂ge好d 平d 定係點..?.0.食開oxbow 的~
係唔係一定要買出街袋比兔兔 如果唔係睇e生果陣又應該點.?.0.
兔協難0難去ga ?.0.
仲有  我想知道i x rabbit 呢間好唔好ga.?
因為我隻兔兔都係呢度買ge..好健康;)
如果唔好下次唔再去果間lu~:017:

唔好意思..因為本人理解能力欠佳..所以都唔明其他兔友打果d /____\

berki 2010-12-7 05:26:18 PM
stxtion r有網址架
你上yahoo search下啦
我覺得係r記買野最平(多數啦)
因為我住屯門得8號同其他細舖
多數都係叫r記送貨
平d又唔洗自己抬
mylovepet 2010-12-7 05:33:44 PM

回復 16# 的帖子

smallsuishan 2010-12-7 05:35:39 PM
睇你應該好細個!!
如果你錫兔兔 你應該為兔兔草一筆錢
touch wood 兔兔有D咩事 你都有錢可以帶佢睇醫生
ching` 2010-12-7 07:48:41 PM

回復 18# 的帖子

算細唔細算大唔大lor xd
15 叫細定大.? xd:009:
baba 都肯出ge 不過睇1次e生都唔平..所以body check 果度我比診金..baba比其他(如果有事的話..好過咩都要佢比曬 xd
不過味同佢傾 xd
自己唔識去..會迷路的..(要搵好曬資料lor:057: xd
smallsuishan 2010-12-8 09:56:08 AM
我覺得係細!~
無論大定細都好
當你決定左養兔兔 你就要為佢負起責任
所以 從今日起 你真係要努力草錢FOR兔兔基金
兔兔睇醫生其實一D都唔平

呢度有太多case ... 兔奴太細個
當兔兔出事 屋企人又唔肯俾錢兔兔睇醫生
兔兔就係咁byebye左.........
Riela)) 2010-12-8 10:14:06 AM

回復 19# 的帖子

15... 跟本就係細路#^71^#
其實好多人唔讚成學生哥養兔, 太多開支又冇能力賺錢
好多時兔兔有病, 屋企人又唔肯幫, 兔兔咁就玩完
即使冇病, 伙食都幾貴, 因為咁棄養既case唔少

如果你屋企人肯出藥錢會好好多
睇醫生最甘係藥同絕育, 希望你有同家人講清楚
細個既兔奴係好需要家人全力支持 (特別係金錢上)

兔兔係一條小生命, 一般健健康康都有8-10年命
你買得芝麻b返尼, 你就預左要照顧佢一生
當兔兔習慣左你之後, 會好痴人雖要你不停注意佢 (好似bb咁)
希望你第時唔好因為外來因素而忽略佢
ching` 2010-12-8 02:23:58 PM
嘻~;p
呢個就唔洗擔心..因為我家人都好錫佢~(除左我ar ma-_-
而且係得到大家ge同意先買; )
我baba都成日搵佢玩:053:

睇e生佢唔係唔出$不過想自己出d姐..想對芝麻b付番d責任~;p
我明大家擔心d咩 ge;) 我想養好耐 所以我同baba講話我考得好就比我養~
我努力左好耐先成功ga ;) 所以我會好好珍惜佢 ;)

快速發帖