1P 幣
我想問下大家...:017:
有無聽過*Q -P E T *呢間
我之前係元朗Q- P E T..買左兔仔
係咪都好健康(即係有無負面既野):013:

同埋我想問下大家..:017:
你地D兔兔同D草多數係邊間買...

5該曬大家..:026:

raywong521 2010-12-7 07:05:54 PM
講到買賣呢樣野,咁就緊係唔好啦~商人既出發點只係為左賺錢,就係咁簡單,一隻兔仔只係幾百蚊,睇次醫生都唔止啦~~d兔病又照賣,賣唔出條命就仲慘

我巳前果兩隻係人地唔要既,養到佢地老死

而家果兩隻係兔協領養,兔協d兔兔都可愛架,佢地都好需要一個家
天才文仔 2010-12-7 07:19:30 PM
草上網訂啦,平過街舖又唔使搬,好方便.
sakixxshum 2010-12-7 07:55:09 PM
原帖由 raywong521 於 2010-12-7 07:05 PM 發表
講到買賣呢樣野,咁就緊係唔好啦~商人既出發點只係為左賺錢,就係咁簡單,一隻兔仔只係幾百蚊,睇次醫生都唔止啦~~d兔病又照賣,賣唔出條命就仲慘

我巳前果兩隻係人地唔要既,養到佢地老死

而家果兩隻係兔協領養,兔協 ...

即係你話係呢間買兔仔5好呀...????
但係上次去..個店員自己都養兔仔..同埋佢真係好熱心WO...
仲拎邊D需要邊D5需要...佢自己都有養兔仔...
我上網睇過..佢只係執左2樣我地5需要既野....
如果呢間真係5好..我5會再去佢果間買野..
5通而家D店員為左SELL野乜大話都講得出????
sakixxshum 2010-12-7 07:56:02 PM
原帖由 天才文仔 於 2010-12-7 07:19 PM 發表

可5可以比個網址我..
我5知係邊訂...5該曬呀.:020: .
raywong521 2010-12-7 08:11:38 PM
我覺得d店員一d都唔好囉~我係元朗見過2間有兔賣,一間應該係你講果間,係中間有倉鼠箱,我見個店員將隻兔兔放係d倉鼠箱上面,果個位離地成四呎,攪到隻兔驚到行多步都唔敢,真係想鬧衰佢~~

另外一間係元朗有賣兔既係8號,係商埸裡面既,果度都草賣
sakixxshum 2010-12-7 08:38:18 PM
原帖由 raywong521 於 2010-12-7 08:11 PM 發表
我覺得d店員一d都唔好囉~我係元朗見過2間有兔賣,一間應該係你講果間,係中間有倉鼠箱,我見個店員將隻兔兔放係d倉鼠箱上面,果個位離地成四呎,攪到隻兔驚到行多步都唔敢,真係想鬧衰佢~~

另外一間係元朗有賣兔既係8號 ...

我就係係果間中間擺倉鼠果間買。
你講果間八號係味係嘉盛商場入面
我而家就係去緊睇下有無廁所同埋去買草
古古力;$ 2010-12-7 10:31:37 PM
老實講,店員都要走數喇
對你熱心啲你又可以買多啲
你開心佢又開心
不過你買返黎既野係咪真係對兔兔黎講係最好最岩佢呢?
你話佢"執左2樣我地5需要既野"
如果佢真係愛佢自己既兔兔
佢一家知道咩係比得咩係吾比得
佢一定會問好所有問題,難題
如果係咁既情況之下佢都比得一啲冇用既野你
咁佢是好是壞你就自己諗喇
sakixxshum 2010-12-8 12:11:56 AM
原帖由 古古力;$ 於 2010-12-7 10:31 PM 發表
老實講,店員都要走數喇
對你熱心啲你又可以買多啲
你開心佢又開心
不過你買返黎既野係咪真係對兔兔黎講係最好最岩佢呢?
你話佢"執左2樣我地5需要既野"
如果佢真係愛佢自己既兔兔
佢一家知道咩係比 ...

明白,,,
所以我諗...我5會再去..
就算真係去..
都只會買我需要既野...
而家轉左去8號買...
wesky 2010-12-8 12:31:42 AM
我小丸係果度買既,到依家都未病過
果陣佢地純用紙粒鋪底,環境好過好多間,依家就混木糠鋪底
我見過佢地放隻獅子兔(幾大隻)係鋪頭走,隻兔仲唔驚人
去邊間買都好,去醫生度檢查一下先
任何一間既兔都有可能有病
sakixxshum 2010-12-8 01:02:07 AM
原帖由 wesky 於 2010-12-8 12:31 AM 發表
我小丸係果度買既,到依家都未病過
果陣佢地純用紙粒鋪底,環境好過好多間,依家就混木糠鋪底
我見過佢地放隻獅子兔(幾大隻)係鋪頭走,隻兔仲唔驚人
去邊間買都好,去醫生度檢查一下先
任何一間既兔都有可能有 ...

你隻小丸都係係中間擺鼠果間..???
果陣佢地都係擺隻貓貓兔出黎..仲係咁跳落D鼠到
我都諗住17號帶佢地去BODY CHECK^^
Riela)) 2010-12-8 09:34:04 AM
其實冇話邊到既兔比較好, 有時都睇一批批
不過就算間鋪再好, 買完都一定要去睇醫生做body check

草一樣冇話特別一間好同唔好
有一少部份鋪會送貨, 兔協都好似可以
sakixxshum 2010-12-8 01:35:18 PM
原帖由 Riela 於 2010-12-8 09:34 AM 發表
其實冇話邊到既兔比較好, 有時都睇一批批
不過就算間鋪再好, 買完都一定要去睇醫生做body check

草一樣冇話特別一間好同唔好
有一少部份鋪會送貨, 兔協都好似可以

係...知到...
5該曬你呀><
POPO)) 2010-12-25 02:16:35 PM
原帖由 天才文仔 於 2010-12-7 07:19 PM 發表

我都想知草點樣上網訂ah:002:
POPO)) 2010-12-25 02:16:57 PM

我都想知草點樣上網訂ah:002:

快速發帖