上左黎咁耐..:026:
都好似未介紹過仔仔同嘟嘟...
今次係同大家第一次見面..:033:
請多多指教..^^:002:

第一隻係..白色既..有少少雜色既賓尼兔...
係 *  嘟嘟.*  ....男仔..

第2隻係啡啡地帶D灰色既係賓尼兔**
* 仔仔 *  都係男仔..

係兔爸爸整架..新紙皮屋..哈哈:031:
嘟嘟好似好中意//:020:

其實真係好想知..
仔仔係到做咩呢??????
係咁鑽入嘟嘟到..
long~spirit 2010-12-8 07:28:19 AM
佢地個頭都好得意,睇落好純情@@
月愛貓貓兔 2010-12-8 10:09:13 AM
嘟嘟好白好可愛
同我芊芊一樣白雪雪
sakixxshum 2010-12-8 01:31:55 PM
原帖由 long~spirit 於 2010-12-8 07:28 AM 發表
佢地個頭都好得意,睇落好純情@@

真係睇落CC文文.
原來係超百厭既好奇寶寶:073:
sakixxshum 2010-12-8 01:33:02 PM
原帖由 月愛貓貓兔 於 2010-12-8 10:09 AM 發表
嘟嘟好白好可愛
同我芊芊一樣白雪雪

不過嘟嘟下半身係有少少雜色..聽人講..
大大下會轉色...5知會5會變純白呢..哈
APPLE 2010-12-9 11:04:31 AM
佢哋好可愛呀~~
睇落佢哋好開心喎~~
fatfat 2010-12-9 11:34:41 AM
佢地好可愛丫~#^43^#
sakixxshum 2010-12-9 11:41:21 AM
原帖由 Apple 於 2010-12-9 11:04 AM 發表
佢哋好可愛呀~~
睇落佢哋好開心喎~~

係呀。:053:
佢地晚晚都係到跳兔仔舞。:055:
好可愛。:033:
sakixxshum 2010-12-9 11:44:54 AM
原帖由 fatfat 於 2010-12-9 11:34 AM 發表
佢地好可愛丫~#^43^#

佢地自從黎左我屋企就肥左啦。:020:
由其是隻白色肥得好明顯。:021:
真係好可愛呀:039:
芝士媽 2010-12-9 01:29:10 PM
紙皮屋好正啊~ 兔地梗係開心啦~
fatfat 2010-12-9 01:49:02 PM
我都想我個仔肥D 丫~
而家得個長字~
可能因為仲發緊育~
你一定好鍚佢地啦~#^10^#
sakixxshum 2010-12-9 03:01:07 PM
原帖由 芝士媽 於 2010-12-9 01:29 PM 發表
紙皮屋好正啊~ 兔地梗係開心啦~

係呀
嘟嘟成日走入去。由上面跳出黎。
好搞笑呀。玩完一輪就係個籠到跳兔仔舞。成日撞到。哈
sakixxshum 2010-12-9 03:05:04 PM
原帖由 fatfat 於 2010-12-9 01:49 PM 發表
我都想我個仔肥D 丫~
而家得個長字~
可能因為仲發緊育~
你一定好鍚佢地啦~#^10^#

五好過肥就得啦。
而家都怕佢地過肥
咁錫佢地係應該架嗎。
不過覺得自己仲未夠錫。
遲少少係籠外面要砌下d隧道比佢地玩先得
兔仔好中意鑽黎鑽去

快速發帖