泡泡17號約左betty 做desex><
好擔心阿.....
天文台重話星期五得8度...
我諗住來回都call車~用飛機籠等泡泡舒服d~(免袋好d定飛機籠好d?我兩樣都有~)
有d咩要注意呢?
我好驚自己會帶漏野...
真係好擔心阿><
上次body check時已經買左草粉..重有d咩需要呢?

送上泡泡的近照~

wesky 2010-12-15 10:58:15 PM
入多少少草落鋪係兔袋先出門口
絕完育體溫會低少少, 張床仔佢訓唔訓架?? 唔好冷親啊
可以買張 vetbed 俾佢訓既
之前先清洗乾淨兔兔屋企, 以免傷口感染
sakixxshum 2010-12-15 11:46:01 PM
我刀系十七号同免兔body check
如果刀系怕兔兔害怕
可以放少少免免中意食既野
Riela)) 2010-12-16 08:42:51 AM
8度係深夜同清晨, 唔駛擔心
raywong521 2010-12-16 02:39:05 PM
我諗呢幾日,最重要注意保暖,兔兔絕育後,體溫會低d,而家日間都係得9度,新界仲可能低兩,三度,我諗你用兔袋出門啦,我要兩仔兔兔一齊出門先會用飛機籠,太鬆動,兔兔反而會驚~
lenmui)) 2010-12-16 06:04:13 PM
用兔袋好D,唔洗個空間咁大反而仲凍, 而且唔使佢係裡面冼黎冼去丫麻.
如果出街時太凍, 你可以係兔袋出面貼D暖貼 or裡面放塊毛巾, 會好D
wanwahpenny 2010-12-17 07:46:12 PM
泡泡做完手術啦~全部加埋$1474 (冇買草粉)
接泡泡時護士話泡泡已經肯食少少草~
我地一返到屋企就大清~同餵泡泡30ml草粉~
而家泡泡呆呆地~不過都肯食少少草~
鋪左vet bed比泡泡保暖~希望佢早精神返><
月愛貓貓兔 2010-12-17 09:38:17 PM
泡泡要快d 好番^^#^39^#

快速發帖