之前係兔協FACEBOOK見到既活動~
唔知有冇兔兔會參加呢~>V<

74653_10150348714150153_279102325152_16441156_2824935_n.jpg (117.11 KB, 下載次數: 63)

月愛貓貓兔 2010-12-21 01:24:50 PM
竟然有d 咁開心ge 事
但遠了點..
Riela)) 2010-12-21 02:01:05 PM
好遠, 山長水遠嚇都嚇死兔兔
sakixxshum 2010-12-21 02:04:22 PM
o my god
去5到..><要工作..]
真係好想去..好近我
choi_ching 2010-12-21 03:00:39 PM
我好想帶Miffy去 但唔知可以幫佢做d咩做型 唔知點好
hkrchei2 2010-12-21 04:25:52 PM
大福一定要參加啦~!!!!

花花唔會比我加造型丫....
如果去參加大耳朵比賽~ 花花就冇問題~ hahahaha~!!!!
尤尤 2010-12-21 06:11:57 PM
我都想參加~
但係我又唔識整3仔~
rbtdoria 2010-12-21 10:40:48 PM
我好想帶埋zucca去參加...!!!
點解我唔係住香港...:050:
firen_freeze)) 2010-12-22 12:07:19 AM
MAX 住在大埔,但係....我唔識整衫!!!!#^3_002^#

我都好想俾MAX著得靚靚出街呀....
其斤 2010-12-22 01:56:37 AM
:053: 其實衫衫唔一定要自己做~
出街買既~都可以有大把選擇~
有興趣既兔友都可以試下玩下啦~

to: Miffy媽>v<去既不如一齊去啦~
     之前聽你講好似想幫Miffy著和服~
     不如就著和服去啦~

to: 花花媽-3-"大福都未知會唔會去...
     睇下多唔多兔友一齊去~先再決定去唔去=3="
     哈哈~如果有大耳朵比賽一定好有趣!!
     最好有埋兔兔界大胃王比賽!!!<---我家兔兔對e個項目比較有信心~笑
fishbu 2010-12-22 02:34:59 AM
我反而擔心兔兔會唔會驚..
咁多人又嘈.. =v=" ...
如果BB去一定發晒脾4... 哈哈
smallsuishan 2010-12-22 11:05:10 AM
HiLL仔可能去呀!!~
千千 2010-12-22 11:16:05 AM
但依D 地方同埸合一定多人都爆"
變左兔兔會好驚/....\ 食少左野就煩:050:

人地D 兔兔又未必健康"
出左去玩一玩  返黎實病":046:

依D活動 係D 大商家 吸引人流既方法

如果 真係想俾兔兔玩既可以 參加 兔協既活動":057:
PhoenixY)) 2010-12-22 11:35:07 AM
活動地點唔就腳, 對我黎講都幾遠. 商場人又多, 帶兔仔去真係有一定風險. 不過如果個日得閒我都應該會去睇下(唔會帶兔兔去).

Miffy對眼咁靚, 配合埋和服造型一定會豔壓全場.:039:
emily_520825 2010-12-22 01:37:29 PM
兔恊會係會場幫手~ 做左身體檢查先可以比賽架~ 放心啦:060:

快速發帖