呢個囡識去廁所之後就俾我影左好多相A_A

佢由頭到尾係1個資整女王黎~_~`1日整到黑...知你靚啦:057:

飲水水a_a

飲水水a_a

轉身會起飛腳-.-

轉身會起飛腳-.-

洗面啦`♥

洗面啦`♥

洗耳仔`♥

洗耳仔`♥

洗面啦2`♥

洗面啦2`♥

睇patpat*v*

睇patpat*v*

洗腳仔*0*

洗腳仔*0*

招牌動作`衝風糯米糍

招牌動作`衝風糯米糍

ping_1312 2010-12-24 03:07:12 PM
哈;p好得意牙佢><`
千千 2010-12-24 06:13:57 PM
好似黑芝麻味雪糕糯米糍

HAHA"  可以俾EE 錫錫嗎:023:
super4)) 2010-12-24 09:00:09 PM
兔仔真的好愛乾淨,^o^
鈉米 2010-12-25 12:15:07 AM
原帖由 ping_1312 於 2010-12-24 03:07 PM 發表
哈;p好得意牙佢>

佢仲大得好快a0a`
鈉米 2010-12-25 12:15:47 AM
原帖由 千千 於 2010-12-24 06:13 PM 發表
好似黑芝麻味雪糕糯米糍

HAHA"  可以俾EE 錫錫嗎:023:

快d黎錫錫佢啦a_a`
berki 2010-12-25 12:18:28 PM
第2張好可愛呀xd
好似行緊路? 哈哈
wesky 2010-12-25 12:47:58 PM
Cute :053:
Merry Christmas
月愛貓貓兔 2010-12-25 04:36:02 PM
衝風糯米糍#^39^#
好可愛..呀

嗯嗯^^
我家芊芊都好愛孵蛋
yau2121 2010-12-25 05:13:16 PM
你個露台同我果個一模一樣..哈哈:057:

幾多歲呀隻兔兔??:053:
小賢 2010-12-26 03:15:13 AM
真係好得意,佢洗耳仔o個幅相,直頭好似梳緊頭咁囉....:040:
鈉米 2010-12-26 10:17:25 AM
原帖由 berki 於 2010-12-25 12:18 PM 發表
第2張好可愛呀xd
好似行緊路? 哈哈

佢企起身睇野-.-但個動作好古怪...

原帖由 月愛貓貓兔 於 2010-12-25 04:36 PM 發表
衝風糯米糍#^39^#
好可愛..呀

嗯嗯^^
我家芊芊都好愛孵蛋

佢一食飽飽就會變身-3-!

原帖由 wesky 於 2010-12-25 12:47 PM 發表
Cute :053:
Merry Christmas

哈~HAPPY BOXING DAy=]

原帖由 yau2121 於 2010-12-25 05:13 PM 發表
你個露台同我果個一模一樣..哈哈:057:

幾多歲呀隻兔兔??:053:

佢先2個月左右咋~但係好百厭啊...成日通屋走~_~

原帖由 小賢 於 2010-12-26 03:15 AM 發表
真係好得意,佢洗耳仔o個幅相,直頭好似梳緊頭咁囉....:040:

佢成日都洗身架a_a`仲成日梳頭tim啊~

快速發帖