絕完育之後都無同大家見下面~~都係媽MI太忙啦~~#^41^#

媽mi話我皮氣差左, 更加百厭....= =....

媽mi話我皮氣差左, 更加百厭....= =....

絕完育之後個肚有D地方都唔生返D毛出黎...點解既~= =?

絕完育之後個肚有D地方都唔生返D毛出黎...點解既~= =?

我訓教既時候就比你拖下手仔啦...我醒左既話, 你就霖都唔好霖呀~

我訓教既時候就比你拖下手仔啦...我醒左既話, 你就霖都唔好霖呀~

sakixxshum 2010-12-27 12:49:01 AM
辛苦奶茶你啦
乖乖哦
奶茶好可爱
鈉米 2010-12-27 01:19:19 AM
你訓得咁林既A_A`俾姐姐摸下得唔得啊?
fishbu 2010-12-27 01:32:41 AM
:039:  我又拖~~
BB好醒訓架..T^T 真羨慕...
super4)) 2010-12-27 01:46:48 AM
奶茶瞓得好冧呀!(奶茶係女仔?)
儀YY~~ 2010-12-27 06:48:42 AM
辛苦曬><
見到佢冇左毛毛..我吾係主人都覺得好心痛:022:
希望佢d毛毛快d生返啦~
twpig 2010-12-27 08:57:15 AM
奶茶瞓覺覺的樣好可愛呀~
千千 2010-12-27 09:27:38 AM
奶茶返D 好返LA":039:
俾多D MAMA 拖手仔LA:023:
long~spirit 2010-12-27 02:16:29 PM
拖手仔個張好搞笑,林B唔肯同人拖手架HAHA
PhoenixY)) 2010-12-27 03:11:11 PM
奶茶瞓好好瞓喎:038: , 放心啦, 肚仔會生番毛毛, 不過可能要耐D啫. 我個隻都要半年時間先完全出番晒D毛.:002:
月愛貓貓兔 2010-12-27 04:34:34 PM
我又要拖^^
聖誕快樂啦奶茶
要乖乖聽媽咪話下
samsamyan 2010-12-27 06:36:29 PM
奶茶好可愛呀
:023:
小賢 2010-12-28 01:41:01 AM
有時做完絕育手術之後,見到兔兔之後既唔舒服,
真你好陰功咖,不過為佢好,真係無計,
奶茶好乖呀,肯比你拖手仔..
我個隻係調返轉,訓覺先唔會比人掂囉...

快速發帖