1P 幣
我今日岩岩買左隻兔仔
佢好活潑一去到我屋企就走黎走去==
系男仔黎-33-"
3個月大=)
我做哂資料先買佢架--
但系我比左一小小小既蘋果佢食下;佢就發哂癲咁想食---
仲咬我同埋抓我
crystal_xd)) 2010-12-30 12:39:42 AM
我想問你個籠用咩墊底?
有冇用網底?系咪用木糠?
super4)) 2010-12-30 02:53:17 AM
我個籠入面有豬仔板及木板,之後將啲草放在上面,到機機食剩啲草就用黍墊底(有時佢仲坐喺度瞓添。
娃娃 2010-12-30 09:15:46 AM
我緊系冇用木糠-33-聽日講對兔兔吾好-33-
我用木板牙
鈉米 2010-12-30 03:57:53 PM
哈~大家交流下啊~我隻b都係mk買的...返黎就感冒`不過唔大問題`快d教識佢去廁所就咩都唔洗墊啦...哈=]
娃娃 2010-12-30 05:15:21 PM
但系佢而家一見到我就系咁系寵入面周圍走'-,-
佢吾識去廁所柯到周圍都系我都吾知點教佢好
鈉米 2010-12-30 10:46:55 PM
你有無MSN啊~俾我同你傾啊=]
crystal_xd)) 2010-12-30 10:53:45 PM
我又要我又要.
姐姐.同我一齊傾;')
crystal_xd)) 2010-12-30 11:00:21 PM
原帖由 super4 於 2010-12-30 02:53 AM 發表
我個籠入面有豬仔板及木板,之後將啲草放在上面,到機機食剩啲草就用黍墊底(有時佢仲坐喺度瞓添。

最好就吾好用豬囝板同埋木板啦.因為兔兔長期企系豬囝板上面既話.都有機會生腳蒼既.而木板就比較會接住d尿尿.成日葉住d尿尿系兔兔踩住既地方同葉住兔兔隻腳一樣.好容易有尿灼傷既情況發生
娃娃 2010-12-30 11:21:48 PM
不過我個衰仔-,-黎就好活潑周圍走-_-
今日冇咬我但佢就好想出寵咁囉-_-""吾知做咩-0-
娃娃 2010-12-30 11:22:20 PM
原帖由 鈉米 於 2010-12-30 10:46 PM 發表
你有無MSN啊~俾我同你傾啊=]

有牙
[email protected]
emily_520825 2011-1-4 03:58:44 PM
用木糠兔兔好易有鼻敏感, 睇下以下個discuss 都有兔友講點教佢地去廁所

http://mini-house.info/thread-9967-1-1.html

快速發帖