養了毛毛快一個月..同牠感情一天比一天深厚,
我和兔爸都依然是緊張大師.. 每天都想怎樣可以令毛毛更開心,
最迎近我們放了毛毛出來玩,牠非常開心呀!!
不停跳"開心舞"原地跳起同埋快速跑,重識得"甩尾"WO....
唔知毛毛係米真係好開心呢..?
比毛毛同大家見下面先^^

4個月大_____:002:

大家好∼∼肚餓呀∼

佢玩到累就會扒係度休息下∼∼

呢個我同兔爸見到都笑死左,好似隻乳豬呀∼∼∼

毛毛都好乖,都會比我地抱嫁,而且中2我地喂佢食野∼∼

太可愛了∼∼∼

HAHA,原諒我太自戀我家毛毛~~~:055:

rbtdoria 2011-1-4 11:38:15 PM
我家小zu同你毛毛差唔多大呀~~~
zucca佢5個月大
我都係養左佢一個半月咋~~
毛毛個中槍樣好cute呀~~ >w<
Stone2046 2011-1-4 11:42:12 PM

回復 2# 的帖子

你好呀,我剛剛睇左ZUCCA食JELLY呀,好得2呀..
我重諗梗毛毛太細個未食得TIN!!
我諗佢都一樣會9秒9清左!!!!:056:
月愛貓貓兔 2011-1-5 09:36:56 AM
毛毛真係幾似乳豬#^65^#
等姐姐咬番啖先^^#^5_002^#
傘仔)) 2011-1-5 02:55:42 PM
自戀自家兔兔................睇怕唔止你一個, 呢樹個個都係丫:073: :073:
crystal_xd)) 2011-1-5 03:00:23 PM
零食最好就大個左6個月先餵啦;')
其實兔兔需要既野吾多,
只系需要野食,人愛同埋足夠既地方比佢地玩佢地就會好開心
毛毛好得意牙;')
同牙月有d似啵;')
如果可以既話,
等毛毛大個d兔聚下牙;D

Stone2046 2011-1-5 04:23:59 PM

回復 6# 的帖子

嘩~!真係好似呀~!!
唔通係失散多年嘅哥哥~!?:073:
月愛貓貓兔 2011-1-5 04:42:48 PM
哈哈^^
恭喜你地一家團聚波
#^65^# #^65^#
Stone2046 2011-1-5 05:49:07 PM
你地既兔兔大家都見過面la?
等毛毛大d同佢絕育之後我先可以帶佢出黎玩ar**期待!!
★NINTENKI 2011-1-5 06:01:43 PM
乳豬果張我都笑左#^51^#
睇毛毛D相,我都好內冇見過小白灘係到啦#^77^#
不過毛毛真係好可愛#^80^#
Stone2046 2011-1-5 07:42:20 PM

回復 10# 的帖子

HAHA... 乳豬毛:078:
點解小白唔灘係度既??不是一定會的嗎?~
crystal_xd)) 2011-1-5 08:48:54 PM
哈哈,可能系啦;')
你有冇msn可以傾下咁?
有d兔友既兔兔都未見過嫁;D
不過兔聚既話,
如果我得閒我一定去既;')
比兔兔識下朋友囝都吾錯牙.
Stone2046 2011-1-5 10:51:16 PM
HEEE,比左你LA^^
我都想毛毛識多D朋友, 得閒1定去!:038:
尤尤 2011-1-6 01:32:26 PM
乳豬仔我好鐘意牙...
快D過黎姐姐度...
比我摸摸PAT PAT~#^64^#
sakixxshum 2011-1-6 01:52:47 PM
好可愛呀...d毛色同我家仔仔好似/.
又係啡啡灰灰咁...
真係得閒要見下先得...]\
真係好可愛呀...

快速發帖