溫馨提示:注意!此帖內含有[非全裸]兔兔照片
對此反感/不能接受者, 請按一按右上角那紅紅的
X

岩岩既星期日帶左大福去玩左個兔兔活動~
果日好多兔兔都盛裝打扮~隻隻非常可愛>V<

IMG_5312 - 複製拷貝.jpg (148.09 KB, 下載次數: 48)

IMG_5312 - 複製拷貝.jpg

hkrchei2 2011-1-6 12:19:24 AM
大福媽... 真係好勁丫~!!!!!!#^60^# #^60^#

大福套衫..好靚丫~ 有埋頭紗添~~~#^65^# #^65^#

wesky 2011-1-6 01:22:27 AM
套衫真係好靚, 真係有心機同創意 ^^
rbtdoria 2011-1-6 02:46:10 AM
套衫靚靚!!!
你自己整0既?? 定係買0架??
PhoenixY)) 2011-1-6 08:46:22 AM
:010: 大福媽真係好有心機. 大福變成了淑女呢:073:
twpig 2011-1-6 09:01:16 AM
好型呀~
大福媽真係好有心機:057:
月愛貓貓兔 2011-1-6 09:12:26 AM
好有心思呀^^
超勁超叻#^65^#
Riela)) 2011-1-6 09:13:12 AM
其實我好反對呢種活動
換做係人你都唔中意咁樣俾人玩
當隻兔兔係barbie公仔?
仲要咁多人圍住, 閃光燈不停閃
千千 2011-1-6 09:25:47 AM
大福太可愛LA":023:

大福MA 應該 開鋪牙MA":060:
你D 手藝甘好:039:
ernie168 2011-1-6 09:38:40 AM
個造型好靚哦~ 特別LIKE個頭紗,CC~
大福媽真係好有心思呢~
katy)) 2011-1-6 10:10:52 AM
福媽好有心思呀~
大福好乖!!! 一定係見慣世面喇 D
heidiho925 2011-1-6 10:42:19 AM
真係好靚#^79^#
其斤 2011-1-6 12:48:43 PM
TO:花花媽 其實我好好仲意佢個頭紗~貴氣UP...XDDD
         下次大福去飲~又可以拎番出黎著啦~(應該冇咩機會佢會去飲啦~哈哈)   

TO 波丸爸 大福:wesky哥哥>V<+我今次既造型!有冇狠狠的電中小丸的心>///<自從兔聚後~我就好掛小丸啦~^_^
         大福媽:= ="...大福請自重X100" (我家孩子太失禮啦=V=")

TO Zucca媽 套衫衫係手工非常差劣既--->福媽。土產 XDDD

TO 皮蛋媽 -V-"其實福媽都唔係花左好多心機時間...不過大福著起晚裝都唔似淑女呢~XDDD

TO twpig ^_^你係第一個讚大福型~THX

TO 月愛貓貓兔 福媽一D都唔勁唔叻~最好彩既係比我遇到大福E隻比我著衫既兔兔~先可以整咁多兔兔衫

TO 比比媽 唔好意思唔知你會對E D活動反感...仲貼左咁多相上黎
           不過福媽覺得偶然一次半次又冇咩所謂...
          barbie公仔我就冇玩過啦...同時我都冇當過大福係換衫[公仔]
尤尤 2011-1-6 01:37:47 PM
套衫真係好靚...
我當日唔知講過幾十次#^64^#
大福媽咁靚女做咩''姐''哂樣牙....
大福媽同0靚模有得比架#^64^#

我發現我家咖啡都上左鏡..哈哈

kittyz 2011-1-6 04:43:44 PM
又真係幾令啊~~
好西利

快速發帖