波兒... 波兒... 我的小寶貝...

忙碌的媽媽差點就忙了今天是你的一歲生日, 希望以後的日子也會在我倆身邊, 開心, 幸福, 食得, 瞓得, 疴得^^
heidiho925 2011-1-11 02:40:09 PM
生日快樂~#^80^#
最緊要開開心心....健健康康~~
crystal0202 2011-1-11 02:43:44 PM
生日快樂!:002:
健健康康1
brendang 2011-1-11 04:29:17 PM
Happy Birthday:039:

All the Best:038:
月愛貓貓兔 2011-1-11 05:51:13 PM
Happy Birthday ar!!~
波兒要精靈活潑呀#^65^#
氹得媽咪開開心心
orlando)) 2011-1-11 06:00:11 PM
Happy B-day ar~~身體健康最緊要~
明月 2011-1-11 08:01:24 PM
波兒生日快樂
記得同曲奇仔好好相處呀!
wesky 2011-1-11 09:35:09 PM
生日快樂~~
叫兔爸影幾張生日相上黎啦
connie0909 2011-1-11 09:48:37 PM
波兒生日快樂!!祝你健健康康:002:
rbtdoria 2011-1-11 10:25:53 PM
波兒生日快樂~~~:002:
祝你做隻健康快樂的小兔子~~>w<
angelaska 2011-1-11 10:27:40 PM
Happy birthday to poyo!
食得、瞓得、疴得,玩得#^51^#
傘仔)) 2011-1-11 10:57:56 PM
波兒生日快樂!  以後繼續氹波子媽開心:060:
sakixxshum 2011-1-12 12:28:18 AM
Happy. brithday to  波yi
波丸媽 2011-1-12 10:34:44 AM
波兒~波兒~~
生日快樂呀~~希望第時可以見你真兔啦,哈哈,依家不如比住d相相黎睇下先呀^^

快速發帖