[轉自] http://www.jetsoclub.com/2011/01/x-miffy-18miffy-13-miffy22.html

2011年1月14日
黃埔新天地 x miffy「兔氣滿城迎新春」 18呎高「世界之最miffy兔」+ 1.3米長的「全球最巨」健力士兔 + 換領miffy利是封及利是袋(至2/2)

「黃埔健力士千奇巨兔賀新春」詳情

(i)「兔兔一家親」

日期 : 2011年1月29日至2月2日

時間 : 下午1時至7時

展覽地點 : 黃埔新天地時尚坊地庫(免費入場)

節目內容 : 展出健力士世界紀錄最大的兔仔、身長1.3米,重22公斤的Darius;身長0.6米,重約9公斤的佛萊明巨兔Holly;聯同一眾本地兔仔與大家作近距離接觸。

(ii)「留住兔一刻攝影」

日期 : 2011年1月29日至2月2日

時間 : 下午1時至7時

地點 : 黃埔新天地時尚坊地庫

節目內容 : 兔年出生的市民有機會餵飼健力士兔Darius,而憑黃埔新天地任何消費滿港幣 $200的即日單一發票可與Darius合照,留住珍貴「兔」一刻,機會千載難逢。 名額有限,先到先得。
berki 2011-1-14 05:29:32 PM
CLICK左入去睇
以為巨兔係MIFFY XD:073:
rbtdoria 2011-1-15 01:46:57 AM
我都好想見下隻巨兔呀...:020: !!!
月愛貓貓兔 2011-1-15 07:55:38 PM
好期待呀...
我諗住去#^39^# #^39^#
到時影左相post 上黎^^
katy)) 2011-1-17 10:14:07 AM
我都好期待呀!! 兔爸好鍾意佢GA D
不過佢冇講明邊日/日日都出來,所以我地簡左30/1去睇
栗子囡囡 2011-1-20 11:48:44 PM
好想去睇呀~
之前響外國雜誌見過,好似仲高過個小朋友~
ookk00 2011-1-23 03:48:34 PM
好期待呀:021:     我諗住去
儀YY~~ 2011-1-30 07:53:24 PM
好想睇下佢地阿>3333<
天才文仔 2011-1-30 09:27:40 PM
Darius好似話年紀太大唔來呀,但佢個仔henry會代佢來.
ckv3v 2011-1-30 09:46:50 PM
係囉..反而係驚佢地比人吓到....有咩事就唔好啦.:056:

快速發帖