一年點都要豪一次!!!!!
先來個自助早餐先~~

crystal0202 2011-1-15 11:20:10 AM
生日快樂,健健康康!
heidiho925 2011-1-15 11:28:59 AM
Happy Birthday~
#^51^# 哈哈,開心死佢啦....任食呀???
我想知佢會唔會食到飽就停,定係繼續係咁食曬佢....#^67^#
super4)) 2011-1-15 11:48:52 AM
任食一分鐘啦:060: Happy Birthday
wesky 2011-1-15 11:59:07 AM
生日快樂
任食就唔健康囉
天才文仔 2011-1-15 12:10:26 PM

回復 3# 的帖子

佢食到飽就停了,食飽仲r我隻腳要我同佢按摩,而家訓死咗咯.:045:
天才文仔 2011-1-15 12:20:42 PM

回復 5# 的帖子

謝謝wesky大大~~
見到你真好,最近看名冊發現85,86頁空白了.

已有 1 人評分P 幣 收起 理由
wesky + 5 今晚會更新返

總評分: P 幣 + 5   查看全部評分

wanga113 2011-1-15 12:25:38 PM
生日快樂阿!    任食咁正??
fishbu 2011-1-15 03:56:04 PM
哈哈哈.. happy birthday!!
★NINTENKI 2011-1-15 05:53:29 PM
琴日係本人生日,今日就到左老虎仔生日啦#^64^#
月愛貓貓兔 2011-1-15 07:45:32 PM
恭喜呀
健健康康又大一歲啦

#^33^# 任食真好^^
pooh2347 2011-1-24 04:59:38 AM
我家兔兔都有呢件衫衫,不果係藍色架:021:生日快樂呀

快速發帖