大入貨

明月 發表於 2011-01-17 11:03|只看該作者|倒序瀏覽|打印
新年前做好(准)備,
買了一大箱加三大包的草
黎緊呢個新年豆腐花唔怕冇草食了。

傘仔)) 2011-1-17 01:14:46 PM
:056: 豆腐花有無咁大食呀....?
hkrchei2 2011-1-17 02:20:27 PM
冬天真係食得好多, 花花而家差唔多係一星期ko 一包 momi呀~~

明月真係好丫~ 為豆腐花準備充足食糧,
oxbow 成日都冇貨... 真係好好入貨丫~!
fishbu 2011-1-17 02:20:45 PM
哈哈..我成日都1次過買5包草..
BB好快就攪掂晒架啦..
明月 2011-1-17 02:58:55 PM
oxbow真係成日都冇貨,
問左要到新年後大約年
十一、十二先有貨。
豆腐花真係好大食呀!
一個星期就食晒一包大草。
raywong521 2011-1-17 03:15:35 PM
真係對o牌無話可說,成日都斷,攪到我地做兔爸,兔媽,要儲定草草,包保兔兔有草好過年:073:
鈉米 2011-1-18 01:03:54 AM
死啦~_~我剩係買左1包大的for demon-.-
好彩佢仲細,,,1大包都食到大半個月,,,
rbtdoria 2011-1-18 01:13:30 AM
一個星期就食晒一包大草...!!???????:027:
好大食wor真係...!!!
twpig 2011-1-18 11:11:02 AM
我屋企個女三個月大一星期都食到一大包~:040:
食得是福~我唔介意的
sakixxshum 2011-1-18 12:33:48 PM
我都已大量入貨比2隻野過年...
4大包t草..1包大oxbowt草同大oxbow果樹草.
2包大momi 1st cut同2ns cut
2大包a草...
哈哈實夠佢地過呢個兔年啦
天才文仔 2011-1-18 02:02:15 PM

回復 3# 的帖子

花花咁大食?一星期k.o.一包momi 2.5kg ?
hkrchei2 2011-1-18 03:45:48 PM

回復 11# 的帖子

係丫~ 冬天食得好勁~~
我已經有菜+粒粒比花花, 花花一見加草就會狂隊~~

雖然買草, 買到我傻~~
但係睇住佢食咁食, 真係好開心...:073: :073:

講起, 我都差不多要入貨了~!!!:062:

ps 得閒去我個blog 睇下花花食野d相啦~ hahahaha~!!!:014:

天才文仔 2011-1-18 03:56:13 PM
嘩,就算我隻衰仔勁晒草2.5kg都食到2星期,花花好喂食呀:035:
hkrchei2 2011-1-18 04:06:01 PM
原帖由 天才文仔 於 18/1/2011 15:56 發表
嘩,就算我隻衰仔勁晒草2.5kg都食到2星期,花花好喂食呀:035:

大家品種唔同~ 老虎仔係侏儒兔, 花花係家兔~ 家兔係比較食得多d~~
花花有3.09kg (11月時既體重) 唔知有冇再重左... :037: :037:
ccychoy 2011-1-31 10:09:37 PM
3.09kg....
我果隻得0.9....
好難想象.一次抱4隻有凸.
反抗起上尼都幾系野...

快速發帖