限量發行1,800套,2011年1月20日起發售,欲購從速,每套僅售$288(不設按金或儲值額)
於港鐵沿綫車站的7-ELEVEN有售*

*數量有限,售完即止。

connie0909 2011-1-19 03:11:31 PM
好似貴左小小...同埋唔係好靚....
PILLOW.MA)) 2011-1-19 04:10:42 PM
港鐵出左隻紀念車票有款水墨既都幾靚架
不過剩係可以用一次之後就攞離擺
月愛貓貓兔 2011-1-19 05:48:13 PM
嗯嗯
呢兩張野...
吾好睇ge..仲要咁貴.#^62^#
★NINTENKI 2011-1-19 06:11:04 PM
大家話如果可以擺自己既寶貝樣上去張八達通上面
幾大都要一張啦#^5_002^#
傘仔)) 2011-1-19 11:25:48 PM
:059: 咁死板, 我話是但搵我地呢度D寶貝做MODEL擺上去, 都靚過呢2張啦。
Futagoza_Kaniza 2011-1-20 12:45:24 AM
原帖由 PILLOW.MA 於 2011-1-19 04:10 PM 發表
港鐵出左隻紀念車票有款水墨既都幾靚架
不過剩係可以用一次之後就攞離擺

用一次就會比機食左, 冇得拎返...= =
除非你出閘果時唔入飛. 偷偷地"捐"出閘...
巨型兔)) 2011-1-20 10:37:48 AM
原帖由 Futagoza_Kaniza 於 2011-1-20 00:45 發表

用一次就會比機食左, 冇得拎返...= =
除非你出閘果時唔入飛. 偷偷地"捐"出閘...

紀念票係唔會收返,會留返比你留念。
個機食咗,你同職員講,佢地會幫你拎返出黎。
Maggie)) 2011-1-20 11:05:09 AM
都唔靚:056: 唔買了﹗
巨型兔)) 2011-1-20 01:43:29 PM
原帖由 Maggie 於 2011-1-20 11:05 發表
都唔靚:056: 唔買了﹗

如果係地鐵水墨畫嗰幅我就一定買囉:002:

快速發帖