1P 幣
我想問下 .. 我隻兔仔佢眼旁邊有小小既白色野,不過都5係好多, 我林係乾既眼屎?你地D兔仔會5會有GA? 要點幫佢地整走佢?
同埋我隻兔仔2邊眼5一樣咁, 其中一隻眼珠旁邊既框比較明顯寬D, 搞到好似望左邊同右邊臉係2個樣咁= = ,咁係天生定係隻眼有問題?我有D擔心~:050:

右眼正常, 個樣望落都qute d咁~

右眼正常, 個樣望落都qute d咁~

左眼個眼框係明顯寬d~望落個樣有d惡~

左眼個眼框係明顯寬d~望落個樣有d惡~

呢張睇清楚d,好明顯><!!

呢張睇清楚d,好明顯><!!

wesky 2011-1-19 02:51:35 PM
用棉棒濕濕水, 整走佢就ok 啦

有冇相睇下呢
derder 2011-1-19 04:10:34 PM

回復 2# 的帖子

有la~你睇下><:050:
derder 2011-1-19 04:11:39 PM
點算a><我好驚a 好?sad :050: :050:
berki 2011-1-19 07:26:10 PM
我2個B大大下眼框都有轉白白地色wor
應該唔係病黎架...
derder 2011-1-19 08:48:59 PM

回復 5# 的帖子

我3日前買ga咋>< 佢只係2個月大, 同埋我買兔仔戈陣,隔離籠有一隻兔被隔離, 因為佢隻眼都係咁,但係仲嚴重明顯好多  ,所以我先各得係有問題 ! 我聽日會去番戈間寵物店睇下咩事><:050:

鈉米 2011-1-19 09:38:20 PM
最好去睇下醫生=]
我屋企隻兔兔就係眼仔有野先,跟住原來係有癬`
所以1定要去睇醫生`

快速發帖