無意中發現的!!
好想去呀!!:020:
個島冇人住0架
有成三百幾隻兔兔住 :033:
有冇人聽過or去過呀~~?
好似兔兔天堂咁~~!!

不過有d擔心佢地嚮個荒島度夠唔夠野食...

大久野島 維基百科 Link Here

栗子囡囡 2011-1-20 11:44:39 PM
好想去唷~
佢地全部都好得意呀~~:039:
但好似響日本.....
rbtdoria 2011-1-20 11:54:20 PM
冇錯係嚮日本的!
而且仲要係勁難去到的地方...:044:
m1k1 2011-1-21 12:04:23 AM
哇~正啊~全部都系家兔甘wo~我未見過有對花既家兔架~
mymiumiu 2011-1-21 12:11:27 AM
咁請問喺日本邊到呢?#^16^#
rbtdoria 2011-1-21 12:16:31 AM
大久野島是日本瀨戶內海藝予群島的其中一島。
位於廣島縣竹原市忠海町離岸約3公里的地方~~

JR吳線忠海站徒步約7分鐘到碼頭,換乘大三島渡輪前往~

fishbu 2011-1-21 12:34:37 AM
好可愛呀~!!#^9_003^#  全部都唔驚人架喎,.哈哈哈..
meimei 2011-1-21 12:49:37 AM
好可愛喎~~但點解比紅蘿蔔佢哋食架,好似唔係太好曪!!
:023: :023: :023:
super4)) 2011-1-21 01:04:28 AM
一班「餵」食貓, 不是, 是「餵」食兔:073:
sakixxshum 2011-1-21 10:44:07 AM
好搞笑呀
佢地會排隊架。哈哈
APPLE 2011-1-21 10:53:31 AM
啲兔兔好得意呀~~
但佢哋啲祖先係被人實驗, 然做再俾人遺棄係茺島度, 真係好慘呀~~
希望佢哋而家能夠好好咁享受島上既寧靜同和平啦~~
berki 2011-1-21 11:22:34 AM
我都想我屋企成為兔仔島呀
katy)) 2011-1-21 01:18:17 PM
1:25
有隻兔仔食唔到,出兔掌 #^5_002^#
mylovepet 2011-1-21 01:56:09 PM
Stone2046 2011-1-21 02:42:34 PM
強烈要求香港政府建立兔仔島~!!:051:

快速發帖