化妝品的醜陋面~化妝品與動物實驗(無動物測試化粧品list)

http://www.tinykylie.com/forum/v ... &extra=page%3D1

見到d兔兔...好慘..>______<~~~~~~~~~~~
好殘忍ar..
Cn!)) 2011-1-21 12:56:25 PM
:051: :051: 真係好過份囉...
sakixxshum 2011-1-21 01:05:05 PM
唉......悲劇....
好殘忍..
raywong521 2011-1-21 01:31:54 PM
唉...兔兔好慘....唔好買有動物測試既日常用品,動物測試太唔人導喇.簡直同變態無分別
鈉米 2011-1-21 03:30:12 PM
見到佢地咁樣個心好酸~
以後要簡真係簡d人道d既化妝品黎用`
ping_1312 2011-1-21 05:29:33 PM
唉.
為左錢乜到做得出-0-!
berki 2011-1-21 05:38:25 PM
知左好耐
所以只買某D有良心品牌
Pamela_peony 2011-1-21 08:24:53 PM
其實呢O的只係小部份,
如果大家想知道我地人類係點對O的動物,
大家可以睇下earthlings呢套紀錄片,
係動物黎講,我地每個人都係納粹.....
我地可以做既就係選擇O的anti animal testing 既品牌,
我地年輕,只有我地先阻止到呢O的事發生,
上網有website 列出邊O的係anti animal testing 架
rbtdoria 2011-1-21 11:13:42 PM
痴線0架!!????
極變態囉!!!:029:
以後都唔會再用Shiseido同Lancome同Olay果d殘忍的牌子了!!!:052:
Jessie)) 2011-1-22 01:30:39 AM
應該係有花王<---月亮logo 果d牌子都係呢D衰人
咁買野果時會易記好多

快速發帖