[轉載自 HKRABBIT.ORG]
剛踏入兔年,正月十五日乃元宵節,與西方的情人節的日子很接近,為隆重其事,鑽石山荷里活廣場再次以兔兔為主題舉辦一個別開生面的『福兔婚禮大典』。現公開招募12對新人,由設計師為每對兔兔度身訂造及設計結婚禮服並舉行集體婚禮大典。

與此同時,兔協亦會於當日舉行『2011兔協會員大會 + 兔兔嘉年華』,入場的每位參加者都會收到豐富禮物包一份。會員大會屆時會有兔協匯報、義工嘉許和分享心得,藉此加深大家對兔協的認識。而兔兔嘉年華將設有多個不同的區域,當中包括「兔地玩樂區」、「試食專區」、「美容護理區」、「購物專區」及「Q & A 專區」,讓兔主人與兔同樂。

節目時間表:

地  點:九龍鑽石山荷里活廣場1/F 明星廣場

日  期:2011年2月13日(星期日)

時  間:

福兔婚禮大典 – 中午12時至下午2時

兔協會員大會+兔兔嘉年華 – 下午2時30分至6時正

詳情:
http://www.hkrabbit.org/?p=2484
rbtdoria 2011-1-21 11:15:57 PM
好得意呀!!!!!
好想去...!!!
點解我唔嚮香港...:061:
sammy)) 2011-1-22 08:39:38 PM
Wonderful!
aina 2011-1-24 04:47:46 AM
有冇會員去呀????
hkrchei2 2011-1-24 09:46:42 AM
報左名啦~!:040:
其斤 2011-1-24 11:49:45 AM
大福都報左名啦~。
PhoenixY)) 2011-1-24 12:52:46 PM
報左名, 不過兔爸要返工, 自己一個唔知搞唔搞得掂.:059:
Pamela_peony 2011-1-24 03:02:29 PM
唔係要搵partner,要兩隻兔兔參加咩?
hkrchei2 2011-1-24 03:06:40 PM

回復 8# 的帖子

福兔婚禮大典  <- 要
2011兔協會員大會 + 兔兔嘉年華 <- 唔洗~ 只係主人去都可以~~
Pamela_peony 2011-1-26 10:54:49 PM
我都想帶豆豆去婚禮大典,
但冇partner....
hkrchei2 2011-1-27 12:35:15 AM

回復 10# 的帖子

婚禮大典 <- 已經截止了~~~~
27/1 公佈入圍名單丫~! 唔知花花有冇入圍呢~!?:014:
其斤 2011-1-27 01:07:35 AM
:026: 我都好緊張丫...
唔知大福入唔入到圍呢...
Pamela_peony 2011-2-10 02:46:41 PM
原來帶兔兔去玩果個兔兔嘉年華都要報名架,
宜家仲有好少位,唔係walk in 架

『2011兔協會員大會+ 兔兔嘉年華』報名詳情:

1. 有興趣參加是次活動的會員,請填妥報名表格,依照下列方法付款,名額有限,請儘早報名。
2. 名額120人(先到先得,額滿即止),費用為每位HK$100,參加者必須為本會會員,每位會員最多可帶一位朋友參加,費用以每位計算,並一人可帶一隻兔兔進場,參加者入場時均會收到豐富禮物包一份。

內容:

兔協匯報及義工嘉許  – 究竟你對兔協有多少認識?聽完你會了解兔協多一點。

「兔地玩樂區」- 專為兔兔而設的遊樂場,場內設有多款兔兔堡壘、跳欄、隧道等免費任玩。

「試食專區」- 備有不同的草、糧及小食供兔兔免費試食,合適的更可現場於「購物專區」購買﹗

「美容護理區」- 提供即場梳毛剪甲服務,收費HK$50包基本梳毛,有興趣的朋友可於當日報名,名額有限,額滿即止。

「購物專區」- 大量兔食品、兔用品、兔精品及飾物等,包你愛不釋手,而你的一分一毫,都能幫助被遺棄的兔子。
有興趣參加『2011兔協會員大會 + 兔兔嘉年華』的會員,請填妥報名表格,依照下列方法付款,名額有限,請儘早報名。 
katy)) 2011-2-10 03:04:01 PM
原來去報名入去,仲諗住去影兔兔添..
不過都會過去望下 :070:
Pamela_peony 2011-2-10 03:27:13 PM
我都係果日睇睇先發覺,
有冇邊個兔兔去?
我豆豆想識下朋友仔

快速發帖