1P 幣
我隻兔兔鼻哥果度有污積∼
琴日我用濕既毛巾幫佢清潔個鼻∼
佢不斷途走∼唔俾我幫佢潔個鼻∼
仲咬我。。。:050:
到底點先可以清潔到呢?:063:
berki 2011-1-22 10:02:08 AM
有咩污糟?
其實兔仔會自己清潔...
定係佢有鼻水呀@@?
如果係快D搵VET啦
eddie 2011-1-22 10:07:05 AM

回復 2# 的帖子

開頭見佢個嘴隔黎住粒屎屎。。。:056:
之後係鼻哥上面既位置就啡色。。。
我估計係屎積。。。因為係啡啡地色既。。。
小小夕 2011-1-22 04:56:38 PM
我隻兔  有d 屎屎績系個鼻到變左屎白兔:073:   
搞到好似有個鼻窿甘 :068:  
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150091153254833&
吾識post相  post相薄:061:

琴日搵綿花棒濕少少水   輕輕力卒下佢
開頭會不停郁:063:     要按摩下 摸下頭仔

跟住開始吾郁 就可以卒:062:      
大大話話都搞左好耐先整返靚女:031:   因為都幾難甩其實:077:

我睇我隻兔  有時有污積  但佢洗面面個陣 會卒走埋:032:
你睇幾日 如果'達'績仲系到  就幫佢整:026:
eddie 2011-1-23 01:08:37 AM

回復 4# 的帖子

我隻兔既屎屎績∼正正就係果個位!!
聽朝試下先!
謝謝你∼

快速發帖