咁我睇到網友話挪亞方舟有兔兔啦.....
咁我就即刻去左睇啦.....
跳曬所有野只係講兔兔啦....
佢所有野都要+錢....
我去到雙頭城堡啦...
就見到d兔兔啦....
果到真係咩兔兔既品種都有....
果d兔兔得2個月咋...
d工作人員仲要唔識養兔兔既tim....
d兔兔仲食緊a草仲要用木康養囉......
個工作人員仲要差d踩死d隻隻tim
要同d兔兔玩就要比錢呀....(要比20蚊呀....)
仲之今日就貴貴貴貴啦.....
http://www.facebook.com/album.ph ... ;id=100000011089402
d相呀....

tracybb 2011-1-24 09:06:22 PM

回復 15# 的帖子

你fb係咪較左私隱個d 只係friend先睇到?
bbandwingki 2011-1-24 09:10:11 PM

回復 16# 的帖子

唔係呀...............
lammfy 2011-1-24 09:11:40 PM
好慘啊!D兔仔比人玩完都唔知變成點!有病又容易傳染,淨低無人要的真大件事了,難道塞爆兔協嗎?我自己都是基督徒,但都盡反對這個嘩種眾取寵的做法,對兔兔太殘忍了!我已寫信寄去投訴,並要求挪亞方舟交待節目後剩下兔兔的處理方法,各位兔友也寫信去投訴吧!很憤怒啊!
twpig 2011-1-25 09:00:41 AM

回復 14# 的帖子

d 雜誌內的介紹廣告有寫話2月完左個活動後可比人領養的
PILLOW.MA)) 2011-1-25 09:02:53 AM

回復 19# 的帖子

但係到活動完左之後會仲有幾多健康既兔兔#^19^#
katy)) 2011-1-25 09:56:04 AM
原帖由 PILLOW.MA 於 2011-1-25 09:02 AM 發表
但係到活動完左之後會仲有幾多健康既兔兔#^19^#

唉~ 講真.一開始D兔兔都未必健康啦...
我仲以為入場當日可領養兔兔, 我仲諗緊D人實死唔執輸拎返隻走 :065:
PILLOW.MA)) 2011-1-25 10:22:33 AM
"實死唔執輸拎返隻走"@@
咁樣仲大獲!!!
一陣有人見唔洗錢可以"領養"
拎返去加料點算..........
Pamela_peony 2011-1-25 10:39:40 AM
俾人玩完先俾人領養?
一百隻兔兔你地覺得會死剩幾多隻?
寵物店既冇俾人玩都未必可以捱到一個星期,
何況呢o的兔兔,我就唔信o的人會鍚住黎玩,
唔係冇前科,之前大陸有個海洋世界,
一日俾人玩死左近百隻生物,
o的人好似俾左錢就大晒咁,最能夠就係stop左佢,
一係就搵兔協或有養兔知識既人監場,
就黎到活動高峰期,真係唔知到時會點
hkrchei2 2011-1-27 02:07:16 PM
兔協寫左投訴信去啦~!!!仲有facebook 開左一個group~
Riela)) 2011-1-27 06:00:52 PM
好在個fb我睇唔到, 廢事心痛

活動完... 到時唔知仲有幾多隻在生
我一向對某方舟係極反感, 呢班人好明顯係冷血
小小夕 2011-1-28 06:12:53 PM
睇吾到相0.0:047: :047: :047: :047: :047:
ckv3v 2011-1-30 04:44:16 AM
原帖由 katy 於 2011-1-24 11:32 AM 發表
唉... 真係唔想兔年黎. D商人攪攪震累左D兔仔...

雖然睇唔到D相, 但係我支持樓主向挪亞方舟反映下.

X2
HKRS而經sd左信去講啦=]
真係有d想暴力一下....

快速發帖