咁我睇到網友話挪亞方舟有兔兔啦.....
咁我就即刻去左睇啦.....
跳曬所有野只係講兔兔啦....
佢所有野都要+錢....
我去到雙頭城堡啦...
就見到d兔兔啦....
果到真係咩兔兔既品種都有....
果d兔兔得2個月咋...
d工作人員仲要唔識養兔兔既tim....
d兔兔仲食緊a草仲要用木康養囉......
個工作人員仲要差d踩死d隻隻tim
要同d兔兔玩就要比錢呀....(要比20蚊呀....)
仲之今日就貴貴貴貴啦.....
http://www.facebook.com/album.ph ... ;id=100000011089402
d相呀....

ookk00 2011-1-23 10:20:31 PM
唉~   D兔兔好慘
http://www.facebook.com/album.ph ... ;id=100000011089402 <- 睇唔到

bbandwingki 2011-1-23 10:27:03 PM

回復 2# 的帖子

但我唔知點放d相比你地睇喎
http://www.facebook.com/photo.ph ... ;id=100000011089402
睇下得唔得

光之天使)) 2011-1-23 10:43:40 PM
都係睇唔到....

唉....點講都係生命黎...
p009123 2011-1-23 10:48:56 PM
張相最底應該有
Share this photo with anyone by sending them this public link:
下面有條link,你試下用戈條link post上黎~~
PILLOW.MA)) 2011-1-23 10:55:53 PM
其實最慘係唔知個活動完左之後會點處置d兔兔.....
又要咁多兔兔又要唔識照顧....
比錢就可以同d兔兔玩
但有幾多人係會鍚住d兔兔玩?
實有人係傻傻地變態架喎
同埋剩係有d唔知唔可以捉耳仔抱既人就死啦!!
搞活動既剩係識吸引人離賺錢
佢地搞呢個活動點解唔問下兔協意見?
可以搵d義工照顧又可以教到人d基本既兔知識嘛...
寶寶龍 2011-1-23 11:48:48 PM

回復 1# 的帖子

D兔仔真係好慘...
咁多人去D兔兔都會嚇親喇!!
你去過親身見證過D兔仔既慘怳,,會唔會打算send email去挪亞方舟發表下意見???
寶寶龍 2011-1-23 11:52:17 PM
等我都sd個email去問下情況先...
twpig 2011-1-24 08:53:46 AM
呢d只識搞卓頭來吸引人去,咩野後果都唔諗.....的手法實在不可以接受
莫講話要唔要錢,唔洗錢我都唔會去,費事睇到d兔兔咁可憐自己個心唔舒服.:041:
hkrchei2 2011-1-24 09:43:28 AM
我睇唔到d 相, 不過, 可以想像...:056: :056:

如果, d兔兔既情況唔好, 可唔可以將有關相片轉交去各大動物組織eg 兔協+spca 出手...
救返d兔兔, 等佢地唔洗再受苦....

又或者係forward出去, 等多d人關注~!!??
PILLOW.MA)) 2011-1-24 10:12:40 AM
我SERACH過有關活動既介紹
話D人睇岩既話可以即場領養D兔兔走

如果係咁既話
可能遲下會出現棄養高風期都唔定
katy)) 2011-1-24 11:32:03 AM
唉... 真係唔想兔年黎. D商人攪攪震累左D兔仔...

雖然睇唔到D相, 但係我支持樓主向挪亞方舟反映下.
bbandwingki 2011-1-24 08:48:57 PM

回復 10# 的帖子

但如果d兔兔無人要咪拿去................#^81^#
bbandwingki 2011-1-24 08:50:11 PM

回復 11# 的帖子

但我去到佢都無話可以領養.....
bbandwingki 2011-1-24 08:52:34 PM
如果你地想睇d相既話.....
可以係facebook到打fat ki.....
裹面有一個相簿叫馬灣挪亞方舟......
就有得睇啦.....

快速發帖