岩岩呢~~我好似抱bb甘樣 .. 抱住波子..之後1路細細力甘摸佢頭仔摸左1陣~.. 竟然見到平時唔中2俾人反轉個身ge佢 ..

.. mi埋眼仔訓左 .. :039: :021:  之後我停左無摸; 以為佢會即刻醒 .. 點知佢繼續訓 ..

間唔中feel到佢有d細細力ge磨牙聲甘樣 .. 我開心到唔敢郁 .. 驚嚇親佢搞到佢會醒左 ..

佢來左梁家第5曰 .. 第1次見到佢訓到甘冧.. 至少訓左2o~3omins :060:
:038:
:060: :060: :060: 超開心喔 ><”:037: :021: :038: :014:
bbandwingki 2011-2-1 03:00:29 AM
我隻兔兔有時都係咁嫁.....
佢仲好鍾意人地幫佢按摩tim呀....
超得意呀.....#^64^#
ckv3v 2011-2-1 03:00:44 AM
細細力ge磨牙聲姐係好舒服.@@
呵呵睇黎佢好信得過你.^^
哈哈.比係我都會好開心:020:
Qewi'B 2011-2-1 03:04:40 AM

回復 2# 的帖子

系:040:  佢好鐘意人地同佢按摩~ 1按頭就會訓/坐定定唔郁 ><"不過平時1按摩完佢就會定1陣之後就會自動波甘行開!* 所以今次無行開到無醒到~真系好開心:073: :061:
Qewi'B 2011-2-1 03:07:45 AM

回復 3# 的帖子

希望佢越來越信任我 .. 我會好好甘去照顧佢愛錫佢 ..
當正佢系親生仔仔甘..依家我1家4口+埋有個[女子]字:021: :039: :014:
rbtdoria 2011-2-1 03:52:38 AM
嘩好好呀~~~
我都想小zu嚮我摸摸下果時訓著呢~~~:021:
你一定摸得好豬卜啦!
crystal0202 2011-2-1 09:58:02 AM
真係太好啦!
我隻兔兔5比人反佢
mymiumiu 2011-2-1 10:18:30 AM
好羨慕,我毛毛唔肯俾我反,就算抱都只係一陣喳#^60^#
小小夕 2011-2-1 04:08:10 PM
原帖由 mymiumiu 於 2011-2-1 10:18 AM 發表
好羨慕,我毛毛唔肯俾我反,就算抱都只係一陣喳#^60^#

+1  /   \ :043: :043: :043:
小賢 2011-2-1 11:15:52 PM
我發覺兔兔真係好中意比人摸佢地個頭仔,
我兔兔又係咁,一摸佢個頭仔就成身軟哂,任摸唔嬲:009: ...哈哈...
月愛貓貓兔 2011-2-2 09:41:03 PM
原帖由 小賢 於 1/2/2011 11:15 PM 發表
我發覺兔兔真係好中意比人摸佢地個頭仔,
我兔兔又係咁,一摸佢個頭仔就成身軟哂,任摸唔嬲:009: ...哈哈...

me too la!!~
芊芊俾人摸頭勁乖lo!!~
間中你摸得慢d
佢會lam lam 你,
好似催你摸快d 咁
yanyi:) 2011-2-3 01:09:12 PM
我試過摸呠呠個頭.
跟住聽到有d kock kock聲..
係咪磨牙聲黎架@_@

快速發帖