1P 幣
近來見到這裡開始熱鬧了,多了兔友問一些基本問題,剛巧在網上看到一段獸醫教養兔兔的影片,覺得好實用,在這放一下,希望幫到忙.
Qewi'B 2011-2-3 12:03:48 PM
多謝分享 :001: :002: :055:
鈉米 2011-2-3 01:05:33 PM
真係唔錯啵A_A`:057:
lammfy 2011-2-3 01:30:00 PM
多謝你的推介!很有用呢!:002: :001:
sarah001212)) 2011-2-3 03:07:12 PM
大獲!!~岩岩見到薯仔好似有母雞"呼"蛋咁樣,d屎屎又5係好大顆,佢肯食野,喝水既分量又無變,個肚肚又無好實,咁係咪腸停呀,仲有,我住係元朗,邊個醫生好????????
:063: :063: :063: :063:

thankyou~~~~~~~~

ccychoy 2011-2-3 03:58:26 PM
超正~~:023:
crystal0202 2011-2-3 07:09:53 PM
:066: :061: 好好呀!超有用!
berki 2011-2-3 07:43:52 PM
原帖由 sarah001212 於 2011-2-3 03:07 PM 發表
大獲!!~岩岩見到薯仔好似有母雞"呼"蛋咁樣,d屎屎又5係好大顆,佢肯食野,喝水既分量又無變,個肚肚又無好實,咁係咪腸停呀,仲有,我住係元朗,邊個醫生好????????
:063: :063: :063: :063:

thankyou~~~~~~~~

母雞訓可能係驚/凍/肚仔唔舒服
我2個B都有時會咁訓架唔洗驚
屎屎同平時量有冇好大差別?
肚仔脹你幫佢按摩下會細返
按按下兔兔仲可能放屁架#^74^#
唔一定要反轉佢按架

元朗我諗你去屯門搵GERRY會近D
再唔係出去九龍搵BETTY都得,不過遠D啦
sarah001212)) 2011-2-3 10:23:02 PM
原帖由 berki 於 2011-2-3 07:43 PM 發表

母雞訓可能係驚/凍/肚仔唔舒服
我2個B都有時會咁訓架唔洗驚
屎屎同平時量有冇好大差別?
肚仔脹你幫佢按摩下會細返
按按下兔兔仲可能放屁架#^74^#
唔一定要反轉佢按架

元朗我諗你去屯門搵GERRY會近D
再 ...

屎屎有時會細顆左,但平時量冇好大差別,5該哂你既建議呀:054:
rbtdoria 2011-2-4 12:25:27 AM
thanks for sharing!!
muimuihalam 2011-2-19 09:23:10 PM
好有用呀!!!:009:
Dr Ma 好專業, 同詳細. :010:
★NINTENKI 2011-4-2 06:41:02 PM
wow!如果佢養兔兔既話,隻兔仔一定好健康:057:
phoebe)) 2011-4-2 10:09:10 PM
ak12345678977 2013-11-20 05:18:27 PM
呢段片好有用呀!多謝你!

快速發帖