lammfy 2011-2-3 04:51:07 PM
很有意思的新聞,值得反思,多謝!
月愛貓貓兔 2011-2-3 05:13:40 PM
全部睇晒啦^^
感謝版主提供
ckv3v 2011-2-3 06:55:11 PM
呵呵.
諗番起金戈星期日我會同媽咪去做義工真係開心;-)
katy)) 2011-2-3 10:41:28 PM
旺角寵物店售未足月兔 出生地造假
http://hk.news.yahoo.com/article/110202/4/mj9w.html

岩岩呀苦頭版新聞睇到,希望想養兔仔ge睇清楚先!!!! :054:
fishbu 2011-2-3 11:20:56 PM
我岩岩睇電視見到有個廣告係幾個小朋友抱兔仔同特首拜年...
D兔好似好辛苦同驚咁...#^56^#
wesky 2011-2-3 11:51:09 PM

回復 5# 的帖子

無睇到呢篇新篇tim, 多謝提供
雖然無公開名, 不過都諗到係邊間啦
wesky 2011-2-3 11:53:47 PM

回復 6# 的帖子

我都有睇, 果幾個細路一齊抱住兔仔拜年果幾下, 真係危險....
月愛貓貓兔 2011-2-3 11:55:37 PM
團體料棄兔增三成
http://hk.news.yahoo.com/article/110202/4/mj9x.html

希望佢地諗清楚先養啦,別害了兔兔
rbtdoria 2011-2-4 01:08:05 AM
的骰侏儒兔
性格:由於侏儒兔覺得自己好靚,故此性格較高傲。
hahaaaaa冇錯!!小zu係隻高傲自大的兔!!:073:
angelaska 2011-2-4 01:40:10 AM

回復 10# 的帖子

佢點樣知道侏儒兔覺得自己好靚XDD
yanyi:) 2011-2-4 11:43:19 AM
望住特首果個廣告真係心仔都離一離...
個個細路都係就咁叉住隻兔兔腋下就算...
真係懷疑兔兔咁大隻其實佢地夠唔夠力..

快速發帖