個女買返黎果陣2個女大, 但2隻耳仔都係直既~我地一直都以為佢係獅子兔,,,

點知呢2日,佢有1邊耳仔向下垂~_~我地仲擔心佢耳仔有事...

但點知......尋晚佢竟然變身為賓尼兔:056:

真係笑死我地~_~`兔兔名冊果度我仲填左佢係獅子兔-.-`

PILLOW.MA)) 2011-2-8 03:06:50 PM
hahahahahahaha!!
有d賓尼bb細個個耳仔仲係直架XD
大個少少先開始跌返落離

賓尼有賓尼可愛呀#^72^#
choi_ching 2011-2-8 03:31:43 PM
kawaii le#^80^#
raywong521 2011-2-8 03:33:49 PM
咁都幾好啊~~感覺上好似養過兩款兔兔:021:
Qewi'B 2011-2-8 03:47:19 PM
:037: :037: 2個月大果陣真系睇唔出佢系賓尼兔* 不過好可愛呀佢依家都 :014: :039: :021:
ccychoy 2011-2-8 04:09:06 PM
賓尼樣cute好多呢~~~抱抱:023:
berki 2011-2-8 04:32:58 PM
我一直都覺得佢係獅子兔黎
變左BUNNY一樣可愛呀#^64^#
呢個經歷一定好開心
鈉米 2011-2-8 05:04:57 PM
唔止可愛左~直頭曳到不得了..尋晚跳左上我張床到vv`:050:
傘仔)) 2011-2-8 05:06:03 PM
我自己最鐘意BUNNY, 變左BUNNY仲好啦:031: :031: :031:
tracybb 2011-2-8 06:08:20 PM
我自己就覺得bunny樣好好好好可愛喇#^74^#
brendang 2011-2-8 06:22:00 PM
都好可愛呀!!:033:
Pamela_peony 2011-2-8 06:31:30 PM
但佢細個果陣隻耳仔都好大隻
個樣好得意呀~
mymiumiu 2011-2-8 07:12:18 PM
I love bunny too #^9_003^#
sakixxshum 2011-2-8 07:58:48 PM
哈哈。
佢識變身
真係好可愛
我覺得佢兩個樣都一樣咁可愛
鈉米 2011-2-8 10:20:05 PM
佢而家咩樣都得意~_~`爭DEMON竉

快速發帖