我打算今個月帶佢去BETTY度絕育呀
因為都就黎暖返
同埋今個月比較得閒(下個月開始考試啦)

兔仔仔絕育連埋所有野係咪<1400?
我之前未帶過波波見BETTY架
會唔會要見左BETTY先/直接BOOK絕育就OK?
同埋會唔會話冇期,要等好耐架?
THANKS #^9_003^#
katy)) 2011-2-10 05:59:46 PM
原帖由 pamela_peony 於 2011-2-10 05:36 PM 發表
Pillow 媽你有所不知喇,
豆豆唔係唔想搬廁所,宜係我知道走左位之後用左索帶索死左,
分vetbed屍唔係最勁,
繼vetbed做唔到底之後我用abc膠,
本來又好地地,點知尋日返到去有兩塊變左膠碎,
我問佢有冇食,佢話佢淨係 ...

呀B同豆豆一樣BO~ :026:

我將VET BED一開二
呀B都將塊VET BED (B果塊)分屍.... 佢不嬲都睇B果塊唔順眼,淨係鍾意A果塊
加埋前日天氣暖左佢覺得好熱,屋企D人走哂幫佢拎走,所以又將佢咬爛...

佢成日心思思想咬ABC膠,但唔吞的 =_=
豆豆用咬ABC黎話你知想指甲,都幾難估..HAHHA

sonic 2011-2-10 06:16:33 PM
原帖由 PILLOW.MA 於 2011-2-10 05:53 PM 發表
豆媽,
pillow搬廁所之後我地都用扣扣住左個廁所
佢搬唔郁之後變左剩係咬

豆豆係咪想剪指甲呀?
我pillow有時做d野冇解架
佢有日咬牆角d灰
係我面前吐返一粒粒既灰比我
佢話冇咬埋咬埋吞左d落肚我真係唔信囉
...

我PILLOW 同你PILLOW 真係有D似, 又係鍾意咬牆角同木既野, 所以先買左間木屋比佢,
點知佢連我對鞋同拖鞋都咬左個窿...
Pamela_peony 2011-2-10 06:20:35 PM
原帖由 katy 於 2011-2-10 05:59 PM 發表

呀B同豆豆一樣BO~ :026:

我將VET BED一開二
呀B都將塊VET BED (B果塊)分屍.... 佢不嬲都睇B果塊唔順眼,淨係鍾意A果塊
加埋前日天氣暖左佢覺得好熱,屋企D人走哂幫佢拎走,所以又將佢咬爛...

佢成日心 ...

我都知隻衰妹睇塊vetbed唔順眼,鬼叫佢做完手術咩,
佢冇咬 abc膠,佢只係話佢自己抓爛佢既, 雖然我都信我個女唔講大話,
不過佢連我枕頭同被都抓.....好似挖地咁
Pamela_peony 2011-2-10 06:22:41 PM

回復 30# 的帖子

佢地成日都神經刀,做奇怪既野,
你上次唔問埋點解佢會咁做?
PILLOW.MA)) 2011-2-10 07:55:51 PM
豆媽,
佢好鍾意lam同咬野, 咩都lam又咬爛我d衫
我諗佢解釋唔到咁多XD

頭先先搞笑
佢係鐵閂d隙度捐左出門口
好彩佢唔係行左好遠
又聽到我地叫佢, 返轉頭望我地
唔係我諗我要貼紙尋兔 = =|||
真係睇少一陣都唔得
而家我地個個都好小心, 驚走兔
sonic 2011-2-10 09:11:26 PM
PILLOW 媽:
無人屋企, 你都會放兔兔周屋走?? 唔怕佢整親咩?
PILLOW.MA)) 2011-2-10 09:33:46 PM
sonic,
有人係度先放佢4圍走
我地出哂街或者做野唔得閒就會叫佢返入籠囉
佢成日古古惑惑跳上枱頂哂d野落地
賭蛋佢最叻
佢夠膽整親自己?!
想我地擔心死佢呀!!
haha
sonic 2011-2-10 10:02:59 PM
PILLOW 媽,
你有所不知啦...我隻PILLOW好鍾意向高難度挑戰,
上次我見住佢由SOFA跳去籠頂, 點知唔夠手長, 半天吊,
嚇死我呀...以為佢會收斂D,轉頭又仆親個咀, 好驚驚.....:043:

每次安撫話無事啦....佢又走左去玩.....唉....
Pamela_peony 2011-2-10 10:11:19 PM
佢地一出黎就好似放監咁,睇少陣都有事
PILLOW.MA)) 2011-2-10 10:25:46 PM
我pillow都會有失手既時候架
同埋佢又好鍾意挑戰難度 XD
佢成日想跳欄
有次跳到"long"住係個欄到
頂住個肚仔
嚇鬼死我地=_="
sonic 2011-2-11 01:41:16 PM
我隻PILLOW 都試過"long"住係籠頂, 又係一次驚險動作!!

好開心, 今早去睇dr.betty, 佢話pillow仔好活躍好健康, 無胃口可能係轉天氣, 過多2個月可以做絕育啦!
最估唔到既係, 佢第一次睇e生, 竟然可以"中槍"咁訓係張枱度囉!! :044:  真enjoy!
希望佢做左絕育之後會乖d啦! :041:
berki 2011-2-11 01:46:16 PM
原帖由 sonic 於 2011-2-11 01:41 PM 發表
我隻PILLOW 都試過"long"住係籠頂, 又係一次驚險動作!!

好開心, 今早去睇dr.betty, 佢話pillow仔好活躍好健康, 無胃口可能係轉天氣, 過多2個月可以做絕育啦!
最估唔到既係, 佢第一次睇e生, 竟然可以"中槍"咁訓係 ...

係醫生度中槍都得#^64^#
點解佢咁唔怕陌生架
我桃波驚都唔敢出袋架 #^54^#
Pamela_peony 2011-2-11 02:27:19 PM

回復 41# 的帖子

我豆豆絕左之後脾氣仲衰左,又頑皮左,
我真係俾佢激死,
冇o的兔兔好乖架"睇醫生果陣":056:
PILLOW.MA)) 2011-2-11 03:41:58 PM

回復 41# 的帖子

佢咁好野可以係BETTY度中鎗 @@
我地暫時唔諗住帶PILLOW去DESEX呀
因為BETTY同我地講男仔絕唔絕都得
雖然我知絕左好D
但係我地唔想佢不明不白捱幾刀做公公
所以我地仲係抉擇既邊緣 /_\
sonic 2011-2-11 03:43:31 PM
係啦....佢真唔怕羞呀!

仲唔介意比人任摸, dr.betty 話可以比佢參加動物e生, 唔知動物e生又係咩來呢?

又有幾多兔兔做呢? 做下research先~

快速發帖