1P 幣
話說 我岩岩放佢地出黎玩,.  食左陣野  佢地開始跳兔仔舞..
跳跳下  黑色個隻追住白色個隻個屁股   甘我以為佢地溝通緊喇..
點知..   黑色個隻冇喇喇禁住白色個隻    條尾系甘fing   隻腳抽下抽下..
我吾知系米白色個隻拓高左佢所以隻腳落吾到地  抽筋咁..  
當我停止左佢    佢又壓住白色個隻個頭
但比我第1個感覺系 佢un緊白色個隻  唔系好耐  幾秒左右 .. :011:

但佢地仲系2個半月1 ~ 3個月到  甘快:024:?
= = 如果真系仔..  j 都未生出黎...

我想問下玩個陣系米都會咁??
我知道嗅屁股系溝通方法之一   

但佢甘既舉動我真系...好驚:011:

尋找得回來的資料:013:

同性都會 UNUN GA,佢地分大細丫嘛。
兔兔係幾有階級觀念 。
如果見到佢地一頭一尾咁 UN 就要分開佢地 LA,
萬一被UN既兔兔發脾氣,咬左UN人個隻兔一下就慘囉。 <<<<   :022:

另外有睇  2隻母兔 一隻跑一隻追  都會有你騎我我騎你  就好像玩遊戲

m1k1 2011-2-16 12:43:00 AM
甘細其實未分到仔定女架wo 你都系分籠養啦
同埋細個好似夾到甘都吾代表大個左都夾到,都系有打交既機會存在
m1k1 2011-2-16 12:43:48 AM
聽講女都會un,因為分大細,但我從來冇見過我個女unun
yanyi:) 2011-2-16 08:14:14 AM
哩幾日睇實d佢地啦~_~
如果再有咁既情況..可能佢地真係要分籠嚕..
PILLOW.MA)) 2011-2-16 09:06:06 AM
係呀同性都會UN架
我個仔有次同我個FD隻仔玩
因為本身我個仔係小朋友年紀細過我朋友隻仔
我朋友隻仔聞2聞就禁住我隻仔UN
嚇到我地!!!!
不過之後我隻仔好野, UN返佢轉頭
波丸媽 2011-2-16 11:33:07 AM
你果2隻咁細隻, 佢地既性別特徵未發育齊全,
小心係1男1 女, 到時搞出兔命點算?
有d兔兔幾個月已經可以生bb架啦!!
mylovepet 2011-2-16 01:12:42 PM

快速發帖