大約兩個星期前見到大家話家中兔兔開始換毛喇∼
我豆釘都唔例外...
但係都成兩三個星期...都係每次都梳到幾把針梳滿晒既毛:056:
我已經日日梳.. 但佢d毛就愈黎愈厚
周圍飛毛都好閉翳:053:
rbtdoria 2011-2-16 11:44:07 PM
zucca都開始換毛毛了~~~!
大家都要勤力d梳毛毛啦~~~~
小小夕 2011-2-16 11:45:53 PM
換毛中..    換左1個月多嚕   之前禿頭禿頸   嚇死我:022:    e加出返毛毛
但佢d毛冇周圍飛wo..  系梳毛有時我索左d去我自己個鼻到好癢= =
angelaska 2011-2-16 11:48:17 PM
我直情驚佢d毛甩到無晒:056:
通常兔兔換毛 換一次係幾耐到
豆豆已有三個星期日日狂甩毛....
angelaska 2011-2-16 11:57:30 PM
原帖由 小小夕 於 2011-2-16 11:45 PM 發表
換毛中..    換左1個月多嚕   之前禿頭禿頸   嚇死我:022:    e加出返毛毛
但佢d毛冇周圍飛wo..  系梳毛有時我索左d去我自己個鼻到好癢= =

一個多月...
我都成日索左去個鼻度XD
不過我剩係用手掃佢都會飛好多毛出黎
我豆豆仲要係係我間房
d衫d袋一放出黎都無一倖免:046:
小小夕 2011-2-17 12:59:04 AM
原帖由 angelaska 於 2011-2-16 11:57 PM 發表

一個多月...
我都成日索左去個鼻度XD
不過我剩係用手掃佢都會飛好多毛出黎
我豆豆仲要係係我間房
d衫d袋一放出黎都無一倖免:046:

吾系1個多月先出毛  2星期左右喇   e加生到一半嚕:055:
但頸仔好似吾好覺:056:  少少毛毛

之前真系禿左嫁嚇死我:046:  我仲以為佢有d咩皮膚病
因為仲有d頭皮系毛毛到..  嚇到我:050:
千千 2011-2-17 09:14:33 AM
一換毛" 屋企 就好似落雪甘~#^71^#
咩都有毛毛~
yanyi:) 2011-2-17 03:37:16 PM
我屋企果隻仲未換=o=
唔通佢都就快?!做好準備先~ _~
Riela)) 2011-2-17 03:42:44 PM
比比佢差唔多換完啦

佢換毛個陣一屋都毛
同d草一樣 "梗有條係你附近"
換毛個排會同佢一星期一次拔死毛
用毛輕輕咁"meet"下邊d毛係可以甩
隨手"meet"下都甩好多 d毛多到可以做手巾仔:056:
connie0909 2011-2-17 04:21:54 PM
我隻兔兔未開始換@@冇咩甩毛:055:

快速發帖