話說Jacqueline是一隻好和善的兔兔, 一向任我們搓圓襟扁、反轉再反轉都無脾氣無反抗。

昨日, Jacqueline在地上遺留了一粒屎屎, 好明顯係佢唔小心由廁所帶左出去房地下, 因為只係一粒, 唔係一堆。兔爸見到之後,就指住Jacqueline來罵了2句,然後就行開左了。Jacqueline被罵完仍企定定, 一直望住遠去的兔爸, 眼光無離開過.....

我說: 「你冤枉佢啦, 你睇下佢個樣好唔順氣咁望住你喎 !」當呢句說話剛完,Jacqueline竟然有所行動,佢竟然.........

一口氣衝過去兔爸度,然後一啖咬落去, 咬咬咬...:073: 兔爸喂喂喂咁叫左幾下,Jacqueline才停止。:073: :073: :073:

:040: 好彩Jacqueline無牙啫, 兔爸要檢討下, 咁都被你撩到火起。
千千 2011-2-18 09:59:01 AM
HAHA"
Jacqueline太可愛la
Jacqueline爸 唔好再誤會Jacquelinela
#^72^#
PhoenixY)) 2011-2-18 10:04:21 AM
佢地做錯野被人鬧的話, 通常都係扮可憐或者你鬧佢, 佢就走左去. Jacqueline冇做過, 肯定係受委屈唔開心, 所以反擊啦:073:

angelaska 2011-2-18 12:33:37 PM
Jacqueline比爸爸屈
真係佛都有火#^51^#
raywong521 2011-2-18 12:52:11 PM
哈哈....真係唔好蝦兔啊~~~#^64^#
ernie168 2011-2-18 02:41:01 PM
我一路睇仲以為Jacqueline會DUMP地JER,點知佢係衝埋去咬兔爸,哈哈~
波丸媽 2011-2-18 03:11:42 PM
hahaha∼∼
Jacqueline真係好有人性呀, 好正>3<∼∼∼ 
好叻女, 抵鍚!!
sonic 2011-2-18 03:43:00 PM
Jacqueline 好有性格, 叻囡呀!

我隻Pillow 都好攪笑架, 見到佢坐係SOFA睇電視, 睇左幾個鐘,
散場時見到有一粒CC, 應該係佢唔覺意呵既~
我跟住指住CC 話緊佢時:037: ,
佢望左我一眼,
跟住就食左粒CC.......:027:
我即時無晒野講囉......

跟住佢就入寵訓覺囉.......:031:
brendang 2011-2-18 04:04:48 PM
又一次證明兔仔是唔鬧得嘅.我隻youdo都係受軟唔受硬.:031:
月愛貓貓兔 2011-2-18 04:23:08 PM
兔兔大反擊#^64^# #^64^#
叫你地吾好蝦兔呀
ccychoy 2011-2-18 05:55:08 PM
原帖由 brendang 於 2011-2-18 04:04 PM 發表
又一次證明兔仔是唔鬧得嘅.我隻youdo都係受軟唔受硬.:031:

我最隻就吾系...受硬唔受軟
唉~真係命都短幾年
katy)) 2011-2-18 06:03:01 PM
哈哈哈, 我一路睇一路諗JACQUELINE心裏的對白... :021:
mylovepet 2011-2-18 06:27:28 PM
熊折 2011-2-18 10:18:33 PM
原帖由 sonic 於 18-2-2011 03:43 PM 發表
Jacqueline 好有性格, 叻囡呀!

我隻Pillow 都好攪笑架, 見到佢坐係SOFA睇電視, 睇左幾個鐘,
散場時見到有一粒CC, 應該係佢唔覺意呵既~
我跟住指住CC 話緊佢時:037: ,
佢望左我一眼,
跟住就食左粒CC....... ...

哈哈"
我隻兔兔都係咁架~
我指住d屎屎離話佢,
佢都係會食左佢:046:
之後就唔理我....
其實都幾有性格:053:
long~spirit 2011-2-18 10:54:45 PM
今日同林b梳完毛都比佢咬了一啖haha

快速發帖